Імміграція до Манітоби
-
Я у Варшаві просто, хочу сама привезти( але дякую! Треба мабуть постійно перевіряти, може з'явитися місце для 1 людини 🙄
-
Хто не зрозумів ( я маю на увазі розпичатати що треба чи може якусь страховку оформити і тд)
-
відправте кур’єром, а не особисто. якщо поштовою службою, то запис не потрібен
-
Добрий день, що робити, якщо сайт видає, що нема місць на подачу паспорта для вклейки у Варшаві? Не можу ніяк записатися
-
По CUАET немає
-
Чи є якісь вимоги перед виїздом в Канаду, мати певну суму на рахунку?
-
Дякую
-
Можна там заповнити електронну декларацію для перетину кордону, або в аеропорту після прибуття.
-
Дякую 👌🏻
-
Ні не потрібно
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, зараз потрібно перед перелітом до Канади заповнювати AriveCan? Дякую.
-
Якщо є сумніви, то на мою думку краще не їхати, тим більше, що у вас в Європі все гаразд. Це ж не тур поїздка. Прийдеться починати все з нуля.
-
Якщо коротко, то у всьому. Інформації є повно на ютубі. Ви ж розумієте що в 1му повідомленні не опишеш все. Та й навіть пробувати сенсу нема. Робіть дослідження (якщо ще не зробили) робіть висновки і рухайтесь в напрямку де Вам буде краще на Вашу думку. На мою думку маючи все на місці є сенс пробувати їхати з України в Канаду через безпеку, стабітьність і передбачуваність життя. Маючи все в Європі я б 33 рази то обдумав.
-
Я летів однією авіакомпанією(вест джет), коли чіпляли стікер реєстрації сказали що багаж заберу вже у Вінніпезі. А в першому аеропорту Канади офіцер порекомендував все таки перевірити чи не треба його самому здати ще раз, і мав рацію. Тому я рекомендую теж перевіряти багаж саме в першому аеропорту Канади.
-
Різні авіакомпанії , може бути таке що потрібно переєстровувати . В першому аеропорту , коли на валізу чиплятимуть стікер реєстрації багажу , буде вказано кінцевий аеропорт . Мало дві години для пересадки і авіакомпанії різні , багаж можуть відправити другим літаком