Імміграція до Манітоби
-
Моя подруга в Квебеці з таких самих причин припинила допомагати новоприбулим. Теж казала, що вони жалілись, що вона недостатньо витратила на них свого часу та замість них не зробила власне саме їм потрібні речі. А скільки таких волонтерів, які про це не говорять...
-
Ок. Просто не дуже зрозуміла в якій групі буде доречніше про це запитати)
-
Я не хочу нікого захищати чи звинувачувати, але скажу відверто, волонтерство полишив саме через такі ситуації. Чого тільки не чув: і що я недостатньо часу приділив на допомогу, і що житло знайшов недостатньо комфортне, і що міг би й особисто допомогти, а не усно розповідати що треба зробити... Звичайно, це не йде у порівняння з тим відчуттям, коли допомагав людям, які того дійсно потребують і вони були просто щасливі, що є хтось за тисячі км. від дому, хто їх підтримує. Просто так. Чужа людина. І чим пізніше це все було після 24 лютого, тим більше зустрічав тих, кому волонтери наче як щось винні. Звичайно я ніколи не скажу все, що пишу вище, десь поза україномовного простору, не треба це нікому. Але висновки зробив. І це висновки не про те, що треба клеймити українців/біженців/довго живуть/недовго живуть, а про те — що всі ми люди, зі своїми тарганами в голові. Є вдячні, є невдячні. Все це робиться не задля чиєїсь подяки, але й хамства не дуже хотілося б отримувати
-
Лол! То чому ж ви в чаті, який ми створили і за допомогою якого сотні чи тисячі людей іммігрувати до Канади і ще тисячі в черзі на імміграцію? Працівник CBSA в аеропорту не є українцем, якщо що. Він канадець, який працює виключно за правилами без будь-яких дискримінацій чи безпідставних преференцій.
-
Там мова не про Канаду, а про вчинок іншого українця, який переїхав до Канади раніше. Ви перекручуєте те що дівчина написала. Читаючи ваш коментар, розумію, що ви тільки підтверджуєте твердження, що з нашими людьми тут краще не зв'язуватися, що з роботою, що в інших ситуаціях.
-
Підскажіть будь ласка, я маю приїхати з сином 11 років. В аеропорту візовий офіцер мені має дати ворк перміт, а СИНУ візітор рекорд чи стаді перміт? І в чому різниця між стаді і рекордом?
-
-
🔫 @chase_rice_1 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Bomber_M1, Anya, Tetiana, @oPmeu, Jean, @Mmichal_555, @borman_ua, @valentyna_semenova, @alexs_sis, @Mr_Gray_UA Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Якщо ваш універ видав російський диплом, то проблем не буде
-
Клас, дякую за корисне посилання 😊