Імміграція до Манітоби
-
Я б порадив все ж таки підготуватись.
-
Завжди гадав що айелтс складніший. Селпіп здав на 9/8/8/9, а дружина взагалі на 12/11/11/10 і ніхто не готувався А йти на айелтс боялись 😆
-
Вже ніяк.😅 Вас консул мав поінформувати про таку опцію під час подачі документів. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
А як можна замовить цю доставку?
-
Не здавав IELTS, але погоджусь шо CELPIP дуже специфічний тест. На мою думку спікінг секція не підходить багатьом типам людей, особисто мені на рідній мові треба часу щоб обдумати як описати такі психоделічні карикатури з помідорами у волоссі і намиста з авокадо. Тому було теж відчуття шо завалив взагалі. Деякі знайомі сильно жалілись на лісенінґ, хоча для мене це була найлегша секція за яку отримав 10.
-
Дякую!
-
Немає такої вимоги. Я консультувалась з імміграційним консультантом у Best Western в мені підтвердили, що якщо компанія навіть нова, але вона дає вам роботу, знаходиться у Манітобі, платить податки і може дати вам усі необхідні документи, то все ок 👌
-
MPNP на зустрічі також це підтвердило, але вони будуть моніторити діяльність компанії протягом імміграційного процесу.
-
Пояснив, казали call vendor and say you want extra money back
-
Подивіться що пройшло по карті. Можно спробувати зателефонувати до банку та пояснити, що трапилось
-
Ну я розумію, так а куди дзвонити с такими питаннями 😅
-
Тобто дзвоніть до самої мінраційної і скажіть що оплата пройшла двічі через технічну помилку як я розумію
-
Якщо так можно до пруфу оплати додати записку що оплатили двічі і типу будь ласка поверніть
-
Я не знаю, там коли подаєте ви скан квитанії прикладаєте (я не в курсі)?
-
О, дякую Просто читаю як там не додзвонитися і як довго відповідають, а не хочеться платити якісь overdraft fees
-
Там також є email для технічних помилок, вони дуже швидко відповідають
-
Я випадково написала їм, бо думала, що то email з усіх питань, вони дуже швидко відповіли,протягом дня, що вони не то, що я хочу і дали той email, що потрібно
-
Привіт 🙋♀️ якщо хтось шукає житло звертайтесь! Квартира мебльованна, а також є техніка для продажу по адекватні ціні. 1 спальня та зал 900$
-
У Best Western цей консультант - це працівник МПНП.
-
Там треба апоймент чи можна так прийти?
22 Jan 2023, 05:40
85340/233263
12 minutes ago