Імміграція до Манітоби
-
Це я не всебе переплутав а в Manitoba Suporter , а можете дати імейл наякий потрібно написати .
-
В мене медікал екзам прострочив 1 рік десь за два тижні до подачі на федеральний етап. Думав, що встигну вкластися і відправити заявку до його закінчення, але були затримки з іншими документами і не встиг. Але ті листочки про проходження медікал екзам все одно додав. Якщо буде запит пройти ще раз, тоді пройдемо ще раз.
-
Доброго вечора, а киньте й мені, будь ласка
-
В чеклисті є National ID . Це і ж внутрішній паспорт. А переклад треба на всі документи, які додаються. Перевірте чеклист
-
Можу дати контакти тернопільськох. Знайомі вклеювали візу через них, все гаразд.
-
Мова йде про додавання базових додаткових документів, які на думку багатьох варто додати. Якщо у людини складний кейс і вона вважає, що треба ще щось пояснити, вай нот? Принаймі людина буде впевнена, що зробила і надала все, що могла. Може комусь так буде спокійніше. Це шлях кожного. І повірте всі вміють і читають інструкції. І те, що це Канада, не означає, що всі інструкції бездоганні.
-
Переклади внутрішнього паспорту є в чеклисті. На рахунок щось приколоти про всяк випадок, то це шлях до безодні. Люди починають по 20-30 різних документів туди пхати , якіх в ник ніхто не просив. Там вказано, що за запитом. То за запитом. Ми в Канаді. Треба читати інструкції .
-
Крім чек листу, є ще досвід людей, які пройшли цей шлях. Наприклад, у всіх моїх знайомих, хто подавався по різних програмах в останні 2 роки, додатково запитували резюме, пейстаби з поточної роботи і податкові декларації з Канади. Цих документів нема в чек листі, але вважаю є сенс їх додати. Це точно не ускладнює чи затримає процес, а ось пришвидшити може, адже у разі якихось питань офіцеру не треба робити додатковий запит, на що йде декілька тижнів або навіть місяців. Це вибір кожного, можна не враховувати досвід інших людей і робити все по чек листу 🤷♀️
-
Доброго дня, панство. Питання з приводу медичної комісії. Зараз закінчую сабмітити свою аплікацію на ПР і хочу прикріпити свій медікал екзем... пам'ятаю, що він дійсний рік, який спливає в середині жовтня. Питання полягає у тому, на якому етапі заморожується результати екзамену: - на момент засабмічення моєї аплікації і я встигаю у останній вагон; - чи на момент, коли офіцер прийме мою аплікацію в роботу (що може чекати місяцями) і моїй родині потрібне буде перездавати його?
-
Те, що Ви надіслали як раз говорить надавати згідно чек листу, і тілько по запиту додавати інші документи. Оскільки людина не може знати що в неї додатково запросять, то єдиний розумний шлях - це дотримуватись чек листа. Ваш скан якраз підтвердив мої слова.
-
Кілька людей раніше писали, що їм повернули. Зараз ніби теж повертають. В мене після отримання номінації пройшло вже майже 4 місяці. Поки не повернули.
-
Багато людей писали, що додавали довідку з Дії і дехто з них вже отримали PR. Особисто я подавав запит на отримання довідки через електронний кабінет на сайті МВС. Щоб його створити і подати запит, треба мати Банк ID, тобто по суті рахунок в українському банку якомусь. Вони звідти підтягнуть ваші паспортні дані. Чекав на довідку 25 днів. Довідка абсолютно аналогічна тій, що приходить з Дії. По суті, це той самий процес отримання, лише 2 різні способи. Дружина отримала через Дію.
-
Це чітко пише у гайді на подачу. Але ви можете додати тільки документи згідно чеклисту, і як будуть потім запитання в офіцера, вам присилають запит, ви додаєте документи. А це в свою чергу затримка в обробці аплікації та її перевірці. То чому б не нагадати максимальну інформацію одразу?