Імміграція до Манітоби
-
[email protected] спробуйте написати . Я декілька разів писала на рахунок певних питань, в яких сумнівалась. Вони оперативно відповідали. Напишіть їм суть вашої питання і я думаю, ви'они дадуть відповідь
-
Вітання! Таке питання Довідки від роботодавців, що підтверджують досвід роботи. Якщо працював в компанії 5 місяців, потім звільнився а потім знову пішов туди працювати. Та відпрацював 7 місяців. в сумі більше року Чи врахується в такому випадку такий досвід? Та чи мае сенс брати довідку від такого роботодавця и чи це повинна бути одна довідка де вказані деталі чи просити дві довідки ? Дякую
-
Якщо в дипломах про освіту одне прізвище, потім була зміна прізвища. Чи достатньо буде прикласти довідку про зміну імені для подачі в мпнп чи потрібні ще якісь підтвердження?
-
Доброго вечера. Маю питания стосовно доставки виготовлених паспортів з Торонто. Паспорти з України приходять в консульство в Торонто (можна замовляти експрес доставку чи чекати на звичайну)? А як вони потім розсилаються в регіони? Треба купувати якійсь конверт Canada post і надавати його разом з пакетом документів при подачі? Чи якось інакше? І скільки коштує та експрес доставка DHL, хто вже робив? Дякую.
-
Доброго вечора. Кому цікаво, і хто втрачає надію записатися в посольство на паспорт, в мене після кількох тижнів спроб вдалося сьогодні о 19:06 зловити слот на Оттаву, дата на грудень. Всім успіхів!
-
6 вачора по часу Торонто?
-
7:06
-
Я зловила в 7 по Вінніпегу