Імміграція до Манітоби
-
Вітаю. Друзі підкажіть будь ласка, на федеральний етап треба буде мед огляд проходити ?
-
Зрозумів дякую, просто на сайті Манітоби пише що повинні відскановані в кольорі тому запитую, але я маю оригінали тому просто їх
-
Тобто базово не потрібно, хіба що офіцер з якихось причин вирішить що треба ? 5априклад є інвалідність чи ще щось?
-
Вітаю. Підкажіть таке питання. Якщо я подалась на зняття обмежень з work permit, але наразі такої потреби більше не має, бо робота не в сферах, що обмежуються. Чи можливо відкликати заявку свою? Якщо так, то чи можна просто видалити її з сайту IRCC?
-
Скажіть будь ласка ще хто стикався, якщо я маю диплом бакалавра але в мене парт тайм(заочне навчання було) і перед цим 2 роки училище молодший спеціаліст) це буде рахуватись як три повних роки для номінації ?
-
Не спробуєш - не дізнаєшся.
-
Базово якраз таки потрібно. Всі проходять хто іммігрує. Просто якщо проходили медогляд відразу після приїзду по CUAET, то є ймовірність що зарахують цей медогляд. Але можуть попросити знов пройти.
-
Так я маю на увазі що я вказав в EOI що маю три роки, але я маю 2роки фул тайм навчання та 3роки парт тайм навчання бакалавр. Дякую за відповідь
-
-
Питання до знаючих. Підскажіть будь ласка. Заповнюю анкету на федеральний рівень. У дітей нові паспорти, але стаді пермітів ще нових немає. Чекати на нові перміти чи заповнювати анкету на себе, а потім на дітей, коли нові перміти будуть?
-
Це нащадки тих німців, які під час 1-2 світових війн були переміщені (полон, насильне переселення) в країни центральної Азії (Киргистан, Таджикистан, Казахстан і т.д) і в Росію в основному десь на далекий схід..тобто в країни радянського союзу. Канада має дня них гарну програму, як для "жертв" війни.. по якій вони подаються ще знаходячись за межами Канади. Доречі більшість із них спочатку виїхали в Німеччину, і там їм не зайшло і перебралися сюди. Між собою в сім'ях дуже часто спілкуються на російській мові, ну або на німецькій. Тут де ми живемо (100км на північ від Вінніпегу) їх багато, на фірмі де працює мій чоловік є декілька чоловік, то вони в основному вчать українців, які з низьким рівнем англійського.
-
Як повезе з офіцером На питання чи є у тебе постійний контракт відповівши «так» фактично скажеш неправду, бо там чітко пише , що ви темпорарі ці 15 міс і вас можуть звільнити у будь який день без пояснення. Але можете спробувати, якщо спецвибірка вам не підходить
-
Народилися в радянському союзі. Етнічно німці за походженням, часто проживали в південній частині України (Запорізька, Херсонська, Миколаївська області) або десь в росії біля Волги. Потрапили на ці степові землі ще за запрошенням російських царів (Катерини 2 і наступних) під час їх освоєння. Під час Другої світової депортовані в Казахстан або сусідні з ним області росії. На початку 90-х багато з них повернулися до Німеччини по якісь програмі повернення німців додому. В 2000-х багато з них емігрували до Канади.
-
Знаю що питання вже було, але можливо вже є свіжа інформація щодо подачі на піар робітників макдону, де пробейшен 15 місяців. Чотири декади по 90 днів працюєш як тимчасовий працівник як я зрозумів, потім 5 декада 90 днів це пробейшен. На swm таке підійде? Може вже хто подавався?