Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
На федеральному таке саме - тільки сканкопії
-
Вибачте трохи підтуплюю, 4,5 години шукав свідоцтво, в голові туман
-
Для номінації так, а потім після номінації на федеральному рівні, чи потрібно буде орігінал
-
Для номінації потрібно додати: 1) сканкопію оригіналу свідоцтва про народження 2) сканкопію перекладу свідоцтва про народження
-
Переклад ще не робив, буду відправляти завтра ( на переклад,)
-
Не зрозумів Вас,
-
як у вас є переклад, то все окей
-
Підкажіть будь ласка, є тільки скан свідоцтва про народження, подаемось на номінацію, які складнощі можуть бути, на якому етапі потрібні оригінальні документи, і як і де відновити
-
можна, але головне виконати критерії програми на момент подачі ЕОІ. Для спецвибірки ви повнні набирати 60 балів, мати звязок із провінцією та гроші.
-
Ого! А ще зараз побачив зараз у закріпленому пості про довідку. Я чекаю вже більше 4х тижнів, але відправив лист у Торонто. Як тепер бути?
-
Міністр імміграції не в курсі навіть про критерії провінційної програми. Вже якось ми ходили до одного на прийом десь у 2020 чи 2021 році. Він навіть не розумів, які є стріми. Ми показували йому результати роботи Імміграційного комітету КУК Манітоба.
-
Якщо подавати по SWO чи можна не працювати на момент подання заявки. А якщо знайду роботу тільки за 6 місяців то буде проблема?
-
піти на прйом до мінстра імміграції ) нема ніяких прийомів, не вірте нікому, хто каже, що може щось там вам посприяти.
-
Боже, де, та нащо ви їх знайшли?((
-
Зняли, бо ми ще місяць тому подали, не вернулось нічого, але саме зараз в кабінеті інформація зникла, хвилююсь щоб все ок було)
-
SWM - на загальних підставах. Вибірки кожних два тижні. SWO - це і є "український стрім", вибірка кожного місяця. Швидкість розгляду не залежить від стріму.
-
ЕОІ етап, а не про саму аплікацію на номінацію.
-
Як гроші знялись з вашої картки, то все окей точно.
-
Доброго дня, шановні! Підкажіть будь ласка! Яка мені програма краще підходить? Я по SWO не добираю десь 5 балів до 60. Збираюся йти по swm, бо англійську слава добре та працюю вже пів року на фулл тайм permanent job. Я чув, що є якась український стрім, де відбирають швидко. Питання таке: як пришвидшити процедуру? Чи є якісь секретні фішки? Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
85780/230699
24 minutes ago