Імміграція до Манітоби
-
Дякую Вам!
-
Є такий лист. Але ж я в самому початку не можу дітей додати, бо там UCI треба і статус, а він по перміту прострочений. Завтра мабуть буду їм дзвонити
-
Підкажіть, хто літав Lynx Air. Реально квитки продаються без ручної кладі?
-
Так. Basic fare.
-
А що у вас було у руках, косметичка чи туристичний рюкзак? Взагалі у літаку у салоні не було місця для багажу? Розкажіть будь ласка детальніше як ви летіли внутрішнім рейсом
-
Там дуже хитро написано) вони дозволяють сумку(забув назву), але менше ніж ручна кладь. Ручну кладь або валізу вони пропонують за додаткову плату. В них навіть є спеціальна конструкція для виміру вашого багажу)) Ми коли летіли, то вони багато разів говорили, що якщо ваша сумка більше, то у вас є остання можливість доплатити гроші та оформити як слід та не переплачувати)), але по факту ніхто ні до кого не чепляється з цього приводу. Але й нагліти я б теж не став)
-
Дякую. Реально пролетіти з рюкзаком для ноутбука та сумкою для ноутбука в одних руках? Чи може є якісь інші авіакомпанії які не заморочуються?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи робив хтось візу для новонародженої дитини, якщо у всієї сім'ї батьки і ще двоє дітей є візи Cuaet? Чи довго робиться Віза для новонародженого? Це вже буде не Cuaet, а на загальних підставах.
-
Доброго дня, чи є люди які вже отримали пр в манітобі працюючи на не надто кваліфікованих роботах, як працівники заводів і тд
-
Вітаємо, Mr.Lanskiy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня я зараз скоро прилітаю в Вініпег, мене цікавить медична допомога у мене виявили крон і проріаз тяжкої фази мені давали біологічну вакцину в Іспанії для цих двох хвороб. Як мені отримати її в Канаді ?
-
Може мені хтось допомогти у цьому питанні буду вдячний!
-
О, дякую👍
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.
-
Добре дуже дякую за надану інфу)