Імміграція до Манітоби
-
А якщо в мене контракт на рік (без можливості продовження) то це буде рахуватися як нормальна робота чи все таки треба необмежений контракт?
-
Так, звісно останнє рішення за офіцером.
-
А скільки балів віднімають за одного родича? Чи можуть за це взагалі відмовити у можливості подати на ПР в Манітобі?
-
Згідно таблиці, то за родичів же не віднімають бали.
-
Це дуже тісний зв'язок. Ми мали випадки, коли аплікантам через КУК дуже часто відмовляли через таку причину. Брат на ПР мусів вказати у всіх аплікаціях прізвища та ім'я батьків та братів, сестер. Тобто, виявлять 100%. Крім того, в аплікації на ПР вас буде питатися чи ви маєте родичів в Канаді і надати їхні адреси.
-
Так, є,
-
У Вас є закордонний паспорт? Ви його залаштовували у систему як travel document. Зо Ви маєте на увазі, коли пишете "прийшла віза"? Запит на паспорт?
-
Я написала про паспорт, який національний, серію на англійську переклала, бо так не пускали анкета. А треба було взагалі не писати , тепер прийшла віза не знаю як бути
-
Доброго дня ,підскажіть ,є такі кому одобрили визу, але в анкеті були помилки?
-
Брат рідний тільки
-
Цікаво чи можна це якось приховати. Звідки вони будуть знати що в мене в іншій провінції родичі якщо я їм не скажу?
-
Доброго ранку. Чи може хто порадити, ситуація щодо роботи та можливості отримання ПР. Людина з вересня працює на компанію, зареєстровану в Манітобі, робота full-time і в березні вже можна подати на EOI. Але, уже у вересні 2023 року робочий контракт завершується у зв'язку з завершенням діяльності компанії в Манітобі. Чи стане перепоною те, що після завершення контракту в наступному році, буде зміна роботодавця? На сьогодні зміна роботи може і можлива, але на менш кваліфіковану та з меншою оплатою.