Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, це був сарказм , мені здалося Franko пожартував
-
Це працює дивно , люди що в червні подались отримують в серпні , ті що в квітні -ще не отримали , логіка незрозуміла 😅
-
Кожен дзвінок та запит - це могла бути чиясь номінація. Чим більше ви пишите та телефонуєте, тим довше будуть чекати інші і ви також, адже ті самі офіцери мусять відповідати на безкінечні запити, що і мають ваші справи на розгляді.
-
Я маю на увазі. Що 2 місяці на розгляд номінації від провінції це ж норма, навіть швидко. Чи не так ?
-
Не знаю , 100000 разів писала у кризову форму та дзвонила у мпнп
-
Що значить "завжди"? Це за який період "завжди"? За останніх років десять і 4-5 місяців - це швидко.
-
Це такий такий собі жарт ? 😅 Як ви витримали чекати 2 місяці ?
-
Тільки в кабінеті , листів жодних не приходить
-
ви отримували лист на електронку при зміні статусу ? чи це все відслідковували в кабінеті ?
-
Дякую, і вам також усього найкращого!
-
так це вже пів року, мабуть про вас забули і потрібно нагадати …
-
Вітаю вас . Іншим бажаю терпіння , та скоріше отримати бажану номінацію .
-
Так , тільки я Заявка десь 1,5 міс була у статусі отримано , потім змінилося на ін процес і 2 тижні десь пройшло у цьому статусі до отримання
-
Ви в заявці були одна ?
-
пощастило :)
-
дякую 😊
-
коледж залишив не довчившивсь і не отримавши жодних додаткових документів все що є, атестат закінчення школи 9 класів на руках то в чоловіка, він не головний аплікант
-
У коледжі не завершили загальну середню освіту? Там вроді є опція less than 10 years Знайдіть вкладку Education, там видно випадаючий список t.me/uccmb/107913
-
FYI. Останні новини по цінах за імміграцію, знайшов у ФБ групі.
-
ой, а якщо тільки 9 класів + незакінчений коледж, то там що треба буде вписувати? бо 10 years, я так розумію то повна загальна, а 9 класів базова виходить ( незакінчений коледж вказувати немає сенсу)
22 Jan 2023, 05:40
85962/230031
5 minutes ago