Імміграція до Манітоби
-
Не зовсім так. Два років тому щоб отримати WP Ви б мали провчитись тут пару років за свої гроші, а це від 50 тис. в сумі. Друге, ВВП за людину в Польщі в 3 рази меньше ніж тут. Так само і ЗП. Канада значно заможніша за Польшу, в рази. Тому так. Ми маємо буди вдячні за можливість тут працювати і отримати постійний статус, чого дуже мало вірогідно Українці отримають в Швеції , Норвегії, Швейцарії , та інших гарних, але недоступних країнах.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як оплатити збір на вклейку візи у Варшаві. Дякую завчасно.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, потрібно легалізувати документи у посольстві України, але попередньо потрібно оплатити послугу, можливо хтось знає які реквізити вказати для оплати. Дякую
-
Чого тут ярлики вішаєте? Ті хто раніше платили адвокатам, не вміли користуватись ресурсами:інтернет, бібліотека. Невігластво коштує дорого. І в Польщі, і в Канаді, і навіть в Україні. Навчайтесь, допомагайте іншим- не дайте ЖАБІ себе поглинути. Бо філософія цього чату- це допомога. Щоб на ті граблі що наступали старожили в плані оплати баригам, не повторювати
-
дякую вам
-
Школа 9 класів це неповна середня освіта, нема сенсу її вказувати взагалі. Але я щось не пригадую, щоб було потрібно обирати для школи і університету ці рівні. Просто вказував найвищий рівень освіти, а вже потім навчальні заклади (повна середня освіта, бакалавр, магістр), які закінчував і які підтверджую дипломами і додатками.
-
Бали не впливають на швидкість. Якщо вас відібрали, то далі суто технічна справа, тобто перевірка вас і ваших документів. І тут швидкість розгляду залежить від того наскільки складний чи великий у вас кейс і наскільки швидко працює офіцер, що безпосередньо все перевіряє.
-
Дякую за відповіді. За бакалавра зрозуміло. Школа і атестат з коледжу про середню освіту, це в обох випадках "Ten year secondary"?
-
Найвищий рівень освіти. Якщо бакалавр, то three years or more.
-
На провінційному - ні.
-
Ні, не повинно. Навпаки це плюс. Головне працювати на того самого роботодавця.
-
Люди з інвалідністю, якщо вони не можуть зараз і не зможуть в майбутньому відповідати критеріям імміграційних програм, можуть спробувати використати Humanitarian and Compassionate Grounds для отримання статусу постійних резидентів. Це моя думка, а не рекомендація до дії. Однак, потрібно розуміти, що в Канаді соціальна допомога досить обмежена все одно. Якщо зібрати усі допомоги та отримати соціальне житло, то вистачить на мінімальне прожиття, можливо.
-
Не треба йому нічого пояснювати. Він з числа тих хто не цінує нічого. Він жодного разу не мав проблем з документами в північній Америці, жив може в Польщі, та не мав справ з адвокатами та судами з імміграції.
-
Вірю
-
Це жарт такий? Я був в числі тих, хто говорив з урядом про вас 25 лютого 2022 року. Жодного комерційного умислу в цій програмі не було, а виключно гуманітарна мета. Програму розробляли "на коліні". За три тижні була програма. Це унікально в історії Канади взагалі.
-
В мене жодних претензій немає. Я лише хочу донести що це не подарунок. А скоріш домовленість яка корисна для обох сторін.
-
Не просто так. Канада хоче новоприбулих з Європи. Люди це найцінніший ресурс. Економіка Китаю і Індії тому підтвердження. Канада не надає статус біженця,людям з інвалідністю тут взагалі не вижити. Так для кого ця віза ? Для людей які можуть працювати,давати потомство і платити податки. Зніміть рожеві окуляри. Нічого просто так не буває. Крім Азії масово сюди мало хто емігрує.
-
Підкажіть, якщо на момент заповнення заявки на номінацію в Employment letter вказана одна погодинна ставка, а через деякий час ставку збільшують, то чи можуть виникнути проблеми через це? Адже заявку я обновити не можу.
-
Я подавався по SWM то не треба. Інші програми не знаю