Імміграція до Манітоби
-
Цікаво чи можна це якось приховати. Звідки вони будуть знати що в мене в іншій провінції родичі якщо я їм не скажу?
-
Доброго ранку. Чи може хто порадити, ситуація щодо роботи та можливості отримання ПР. Людина з вересня працює на компанію, зареєстровану в Манітобі, робота full-time і в березні вже можна подати на EOI. Але, уже у вересні 2023 року робочий контракт завершується у зв'язку з завершенням діяльності компанії в Манітобі. Чи стане перепоною те, що після завершення контракту в наступному році, буде зміна роботодавця? На сьогодні зміна роботи може і можлива, але на менш кваліфіковану та з меншою оплатою.
-
А що саме розцінюється як зв'язок? В мене там родичі живуть, і я там майже 5 місяців по приїзді в Канаду але хочу переїжджати в Манітобу
-
А якщо перед тим як їхати в Манітобу пожити кілька місяців в іншій провінції чи впливає це на отримання ПР в Манітобі?
-
дякую!
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка, якщо я працюю 5 місяців фул тайм, а потім мені кажуть, що труднощі з грошима і переводять на пар тайм, що робити в цій ситуації?
-
Привіт усім, скажіть, будь ласка, щодо свідоцтва про народження, потрібен тільки переклад? Апостиль чи ще щось? Я не сильно в цьому розбираюсь, дякую🫡
-
Друзі, привіт. Не знаю, чи тут таке можна запитати, але спитаю. Чи летів хтось з Польщі з просроченим безвізом з пересадками в ЄС? Знаходимося в Польщі. Дитина народжена тут, безвізу діючого не має і вже рік чекаємо на карту побиту((( знаю, що подорожі неможливі в такій ситуації, але може це інша ситуація? Хотіли б вже взяти квитки з Амстердаму до Вінніпегу, але не знаю, чи пустять дитину на літак тут в Польщі і вже в самому Амстердамі…