Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Порадьте будь ласка викладача з англійської, який підготує до CELPIP. Та наскільки важко здати speaking на 4. Розмовляти можу, не вау звичайно. Але коли бачу завдання зі спікінгу, то якось не можу зібратись з думками що сказати. Скільки потрібно говорити, щоб отримати 4?
-
Канада не рай на землі що я маю дякувати лиш за те що мене пустили. Опцій в українців багато і Канада явно не найкраща . І як мінімум країн альтруїстів не буває, просто так біженців ніде не приймають.
-
Дякую. Завтра піду дякувати всім кого зустріну. За те що я сам працюю,заробляю,плачу за своє житло,садок і ТД.
-
Ох це постійне ниття від старожилів....Канада запустила саму найкращу програму. І всі плюшки мають одну причину - ВІЙНА. Це означає що в людям незручно вчити англійську коли виє сирана повітряної тривоги. Не було часу продати квартиру, або не було вже квартири. Це неможливо зрозуміти тим хто прожив в Канаді 5+ рокіа, на жаль. А вся причина -ЖАБА.
-
Доброго вечора. Не знаю що вибрати при заповнені заявки на номінацію. У мене: Школа - 9 класів Коледж - атестат + диплом молодшого спеціаліста Університет - диплом бакалавра Школа, як я розумію це "Ten tears secondary"? Атестат з коледжу - не знаю що вибрати Диплом з коледжу - це "Two year post-secondary"? Бакалавр - "Three or more year post - secondary degree"?
-
Загальна сума яка взагалі йде на документи складала біля 3т баксів разом з візою. Допомога - 3т на дорослого. Готель на один день коштує від 200 баксів. Де Ви що там повернули? Ви би порахували, що Вашої англійської взагалі може нема, а Вас сюди пустили без екзамену
-
Якщо Ви просто думаете, що Ви щось віддали, то одні тільки документи Вам би коштували з візою біля 1т баксів
-
З 13т Ви максимум віддали 1/5 від витрат на Вас. Фінансова допомога - fed tax. Готель це вже government tax
-
1/3 зарплати за рік. Це більше 13тисяч
-
Ох, оце постійне повторювання від ньюкамерів – ми вже податками все сплатили. Нічого ви ще не віддали, те, що ви сплатили – то копійки. Ньюкамери ж не можуть зрозуміти, що не прибули і не існують у вакуумі, що все, що навколо них вибудовувано і потребує шалених затрат: від доріг до освіти, від поліції до медицини і т.д..
-
а оці 3 останні стейтменти у банку беруться? вони так і називаються?
-
Так ,диплом та додаток в мене також на двох мовах і я все завіряла
-
Тоді ще раз пере-уточню: ви переклали одну сторінку, що була українською, і завірили її + сторінки, що були спочатку на двох мовах, вірно?
-
Так
-
Завіряли в іммігрційоному центрі?
-
Сорі не коректно написала ,мала на увазі що перекладала одну сторінку неперекоадену а все інше просто проштампували (завірили)
-
А що за штампи?