Імміграція до Манітоби
-
дякую!
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка, якщо я працюю 5 місяців фул тайм, а потім мені кажуть, що труднощі з грошима і переводять на пар тайм, що робити в цій ситуації?
-
Привіт усім, скажіть, будь ласка, щодо свідоцтва про народження, потрібен тільки переклад? Апостиль чи ще щось? Я не сильно в цьому розбираюсь, дякую🫡
-
Друзі, привіт. Не знаю, чи тут таке можна запитати, але спитаю. Чи летів хтось з Польщі з просроченим безвізом з пересадками в ЄС? Знаходимося в Польщі. Дитина народжена тут, безвізу діючого не має і вже рік чекаємо на карту побиту((( знаю, що подорожі неможливі в такій ситуації, але може це інша ситуація? Хотіли б вже взяти квитки з Амстердаму до Вінніпегу, але не знаю, чи пустять дитину на літак тут в Польщі і вже в самому Амстердамі…
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, для отримання PR треба пропрацювати 6 місяців, як full-time. Чи мають значення NOC чи підходять будь які?
-
Взагалі можливо не працювати и вам одразу дарують громадянство)
-
День пам’яті — цієї п’ятниці, 11 листопада, і ось чому ми всі повинні носити мак. 🌺 День пам'яті - це день пам'яті, який проводиться після закінчення Першої світової війни, коли канадці згадують ветеранів, які загинули під час війни. З 11 листопада 1931 року Канада відзначає цей день. Ми показуємо свою пам’ять, одягаючи біля серця червоні маки. Маки – це канадський спосіб пам’яті та висловлення вдячності тисячам солдатів, які воювали у війнах по всьому світу. Макова акція починається в останню п’ятницю жовтня і триватиме до 11 листопада. День ветеранів корінного населення – 8 листопада. Цей день відзначає важливий внесок і жертви перших націй, інуїтів і метисів на службі Канаді. Королівський канадський легіон пропонує носити мак на лівому боці і якомога ближче до серця. Одним із символічних способів є двохвилинне мовчання, щоб поміркувати та згадати ветеранів. По всій країні відбуваються різноманітні заходи. Усіх нас заохочують зробити паузу на дві хвилини об 11-й годині 11-го дня 11-го місяця. Цим ми «висловлюємо нашу вдячність людям, які служили в історії нашої країни, і віддаємо шану хоробрим канадцям, які загинули під час військової служби». Багато канадських вояків українського походження загинуло на полі бою. Вічна Слава Героям! 🇺🇦🇺🇦🇨🇦🇨🇦 Цієї п’ятниці носіть мак із гордістю та шаною ветеранів та їх хоробрі жертви. Щоб не забути! ЛІКАР. ЛЕЙС ОДІБАТ
-
Remembrance Day is this Friday, November 11th, and here is why we all should wear a poppy. 🌺 Remembrance Day is a memorial day held since the end of World War I, where Canadians remember the veterans who died fighting in the war. Since November 11th, 1931, Canada commemorates this day. We show our remembrance by wearing red poppies by our hearts. The poppies are a Canadian way to remember and show gratitude to thousands of soldiers who fought in wars worldwide. The Poppy Campaign begins on the last Friday in October and continues through to November 11th. Indigenous Veterans Day is on November 8th. The day recognizes the important contributions and sacrifices made by First Nations, Inuit, and Métis people in service to Canada. The Royal Canadian Legion suggests that the poppy be worn on the left side and as close to the heart as possible. One of the symbolic ways is standing in silence for two minutes to reflect on and remember the veterans. There are various events across the country. We all are encouraged to pause for two minutes at the 11th hour of the 11th day of the 11th month. By doing that, we "express our gratitude to individuals who have served throughout our nation's history and pay our respects to the brave Canadians who have lost their lives in military service." Many Canadian soldiers of Ukrainian origin died on the battlefield. Eternal Glory to the heroes! 🇺🇦🇺🇦🇨🇦🇨🇦 This Friday, wear a poppy with pride and honor veterans and their brave sacrifices. Lest we forget! DR. LEIS ODIBAT
-
Так, я розумію, що є на оф сайті. Але я до іміграції не готувався (нажаль чи на щастя)... Не було часу вивчити мову настільки, щоб розуміти офіційні сайти з діловою англійською мовою. Як і багато інших маю лише рівень 4-5, цього недостатньо. Ось тому ми всі так покладаємося на тих, хто тут давно, хто в КУК, хто вже допоміг заповнити тисячі заявок та отримати тисячі ПРів. Не всі приїхали підготовленими, не всі приїхали із грошима на міграційних адвокатів чи із можливістю не працювати, а розбиратися. КУК робить неймовірно багато для українців, незалежно від того бігли вони від війни, чи останні 20 років жили в Європі. Можливо, хтось знайдеться, хто зможе допомогти саме ось таким єдиним документом по шляхам іміграції. Щоб мама з дітьми, чи робітник, чи вчителька української мови, таксист, студентка чи будь хто прочитав і зрозумів: -Ага, я можу родатися ось сюди, ось такі документи мені потрібні, ось такі висоги і ось такі строки. А сбди не можу тому що. Щоб не бути голослівним, я би міг сам структурувати подібний документ, але нажаль англійської та досвіду у цих питаннях немає. Але, якщо хтось (один або увесь комітет) має розкидану інформацію у різних довідках, презентаціях, списках сайтів і т.д на українській мові, я би міг зробити такий файл і передати вам для використання. Якщо нікому. У багатьох в січні-лютому 6 місяців роботи. І багато хто почне шукати відповіді на всі ці питання. Можливо, КУК зможе допомогти і цим? Порівняно з готелями, матрасами та іншою неймовірно супергеройською допомогою, прохання скласти чи допомогти скласти такий файл, який допоможе тисячам майбутніх манітобців - не виглядає занадто нахабно з мого боку? І повторюся, готовий зробити сам, якщо є достатньо напрацювань на українській мові.
-
Домовились)
-
А мені здається , навіть в Канаді та самі англомовні ,іноді таке ліплять і все дуже позитивно та без настрою виправити когось та повчити ... в універах часто слухала самі Канадці не дуже грамотно висловлюють свої думки та пишуть не дуже грамотно , але усі друг друга розуміють. То ж важливо настрій ! Та подача ) як Ви ту информацію донесли до людини ! Сподіваюсь не образила Вас.
-
Я теж народився в російськомовному місті. І я далеко не вважаю себе якимось експертом в мові. Просто намагаюсь якщо і писати, то хоч не пропускати такі слова, що просто смішно читати. Якщо не знаю слова на українській, то не пишу, або користуюсь перекладачем.