Імміграція до Манітоби
-
"Хочу подаватись з дівчиною" і сім"я common-law - це різні речі. Якщо ви сім"я, то ви чоловік та дружина, а не "хлопець і дівчина". Звичайно ж треба буде доводити, що ви живете разом як сім"я, принаймні, рік. Сертифікат - це тільки папірець. Також і на федеральному рівні буде перевірка, чи це не є фіктивна сім"я.
-
Вибачте, але дурне порівняння та розділення українців на сорти. Війна зігнала мільйони українців зі звичного життя. Абсолютна більшість людей не могла бути готова до життя в інших країнах Тільки невелика кількість знала і знає іноземні мови для рівня офісної роботи. Люди прибували та прибувають до Канади з двома валізами, де є тільки речі з України. Більшість не знає ні географії Канади, ні навіть не має найменшої уяви про перші кроки в Канаді. Ми це добре бачили у 2022 році, коли до Вінніпегу прибували, скажімо, пенсіонери, які не могли працювати, але які приїхали, бо хтось в Польщі за 500 доларів їм пообіцяв, що Канада виплачує пенсії і дає безкоштовне житло
-
Доброго дня. В мене є питання і потрібна допомога. Дуже скоро буду подаватись на пр. Хочу подаватись з дівчиною. Ми разом вже майже два роки т планую що в нас common law. 26 жовтня ми записались в вітал статістікс для отримання сертифікату. Скажіть будь ласка чи цього буде достатньо? Чи все одно маючи сертифікат треба доводити що ми 12 місяців разом для офіцера?
-
Нам з цього абсолютно нічого. Але стверджувати, що Канада якось по-особливому допомогла українцям це неправильно. Канада видає вже багато десятиліть ворк перміти в спрощеному порядку громадянам інших країн в яких навіть немає війни чи якихось інших серйозних потрясінь. Країні потрібна робоча сила - вона її отримує.
-
Факт а тому, що серед українців які їдуть від війни мінімальний "adverse selection", вини економічно якісніші за тих українців які їхали до 24 лютого через економічну міграцію. Всі країни світу змагаються за людьский капітал, сподіваюсь нихто в цьому не сумнівається. То що заважає їм просто відкрити двері для всіх? Заважає adverse selection. Тобто, ті хто заточується, здає екзамени і чекає роками заздалегідь планує отримати від держави більше, ніж надати
-
Та в 90х та початку 2000х українці масово їхали до Канади. Тільки лінивий не міг виїхати тоді, якщо мав родичів та трохи впертості. Рекрутери з Брендона брали по кілька сотень українців на роботу через різні ярмарки вакансій на заході України. У 90х роках, як тільки зміг отримати візу до Канади до родича, то, вважай, вже їхав до Канади назавжди. Звичайно, тоді відкривали візи, певно, тільки кожному третьому чи четвертому, але тим не менше способи були. Особисто знаю людей, які у 90х перетягли по 30-50 своїх родичів з України. Щодо філіппінців, то англійська в них друга державна мова.
-
t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx
-
Я в 2015-16 роках тут навчався і свій перший WP отримав в 2016. Повірте, що я знаю трохи більше як воно саме було для українців. Філіппінці мені індеферентні, бо я не такий. Та ї Ви, як я розумію, не філіппінка. Дуже дивний спір. 20-40 років тому хтось щось комусь давав. Що нам з цього.
-
Не пишіть того, чого не знаєте. Отримували ворк перміти досить просто громадяни наприклад Філіппін, і в багатьох з них не було навіть середньої освіти. А англійська навіть зараз через 20 років життя в Канаді не більше 4-5 рівня. Кидати пісок лопатою освіта не потрібна. Ви знаєте, які в них програми були 20-40 тому для вʼїзду і які в них зараз є програми в Канаду? Дуже сумніваюсь, що ви володієте такою інформацією. Якщо раніше Канада не хотіла українцям давати ворк перміти це не означає, що вона не давала громадянам інших країн.
-
Доброго ранку шановні! Підкажіть, будь ласка, по документах. Дружина - головний аплікант, всі документи підтверджуючи освіту в наявності. У мене освіта: школа 8 класів - медичне училище - університет. Немає додатка з оцінками до диплома про закінчення медичного училища(фактично цей диплом підтверджує повну середню освіту) Наскільки це критично?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як оплатити збір на вклейку візи у Варшаві. Дякую завчасно.
-
Не зовсім так. Канада ніколи просто так всім нічого не роздавала. Всі ті люди подавали пакети документів, здавали мовні екзамени, підтверджували професійний досвід, освіту, багато хто мали родичів та друзів, роками чекали і нарешті потрапили до Канади. Якби Канада давала WP всім хто захоче, то вся Індія була би вже тут. Я з власного досвіду знаю як важко було отримати WP до війни. Я два роки тут навчався заради тієї бумажки, яку зараз видавали всім. Висновок, люди не цінують те, що легко отримали. І ще, 3000 долларов, то подарунок. Податки платять всі, а 3000 дали тільки українцям. Мене обурила невдячність і необізнаність людей, які таке кажуть. Люди працюють за 15 доларів тому що не мають кваліфікації та не знають мови. Це не Канада винна. Кваліфіковані фахівці отримують тут 100-150-200 тисяч на рік и дуже комфортно себе почувають.
-
Підкажіть, якими авіаперевізником варто користуватися для переміщення по Канаді?