Імміграція до Манітоби
-
Саскачеван номінація від провінції безкоштовно
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка. Така проблема. Вкотре вже намагаюсь зайти в Дію за допомогою закордонного паспорта через NFC, але на етапі ідентифікації фото постійно видає помилку. Хто так заходив в Дію і чи була така проблема? Що робили з цим? Чи може то баг в самому додатку. Вже не знаю, що робити, бо дуже запарило то вже
-
Почитайте заголовок у розділі праці. Там написано, всім старшим 19 років вказати роботу більше за 6 міс.
-
Тобто правильно сказати- той документ який ви вказували при реєстрації
-
Дякую 😇
-
В мене не питали ніякого підтвердження. Показати імейл-норм тема. Головне, щоб документи з собою взяли
-
І ще таке питання, чи треба вказувати всю історію праці? Навіть якщо це було 3 міс? Дякую.
-
Дякую )
-
При вході нічого не показував окрім паспорта
-
в день проходження вказано що треба показати confirmation , можна просто плказати імейл що вони мені надіслали?
-
Нічого не треба. Ви в них будете в списку. Роздрукуйте собі, якщо вам так легше пам'ятати
-
Так
-
Ви кажете за результати ?
-
Мені прийшов електронний сертифікат на пошту. Також я замовив звичайний паперовий- додатково за 25$, за ціну не впевнений вже кілька місяців пройшло
-
Мені не результати , а підтвердження в день проходження тесту , я ще не прошла
-
На пошту приходить лист, що результати тесту доступні в кабінеті. Логін тест в свій слпп кабінет, і скасуйте файл. Він з номером і фоткою
-
Кому цікаво порівняти, то оплата за розгляд аплікації на програму Манітоби: $500 з поверненням українцям на програми Онтаріо: $1500-2000 без будь-якого повернення. Manitoba is the best!
-
Хм, не прийшов ніякий пдф формат, тільки підтвердження в формі листа 🤔🤔🤔
-
Вам на пошту прийде ПДФ файл- завантажте його, там електронна підпис
-
Ну і де 99%? Виключно поділився інформацією про певні випадки. Ще раз: хочете міняти роботу, то через погодження MPNP це можливо. У тому випадку людина поміняла роботу БЕЗ погодження з офіцером.
22 Jan 2023, 05:40
86205/230455
about a minute ago