Імміграція до Манітоби
-
Remembrance Day is this Friday, November 11th, and here is why we all should wear a poppy. 🌺 Remembrance Day is a memorial day held since the end of World War I, where Canadians remember the veterans who died fighting in the war. Since November 11th, 1931, Canada commemorates this day. We show our remembrance by wearing red poppies by our hearts. The poppies are a Canadian way to remember and show gratitude to thousands of soldiers who fought in wars worldwide. The Poppy Campaign begins on the last Friday in October and continues through to November 11th. Indigenous Veterans Day is on November 8th. The day recognizes the important contributions and sacrifices made by First Nations, Inuit, and Métis people in service to Canada. The Royal Canadian Legion suggests that the poppy be worn on the left side and as close to the heart as possible. One of the symbolic ways is standing in silence for two minutes to reflect on and remember the veterans. There are various events across the country. We all are encouraged to pause for two minutes at the 11th hour of the 11th day of the 11th month. By doing that, we "express our gratitude to individuals who have served throughout our nation's history and pay our respects to the brave Canadians who have lost their lives in military service." Many Canadian soldiers of Ukrainian origin died on the battlefield. Eternal Glory to the heroes! 🇺🇦🇺🇦🇨🇦🇨🇦 This Friday, wear a poppy with pride and honor veterans and their brave sacrifices. Lest we forget! DR. LEIS ODIBAT
-
Так, я розумію, що є на оф сайті. Але я до іміграції не готувався (нажаль чи на щастя)... Не було часу вивчити мову настільки, щоб розуміти офіційні сайти з діловою англійською мовою. Як і багато інших маю лише рівень 4-5, цього недостатньо. Ось тому ми всі так покладаємося на тих, хто тут давно, хто в КУК, хто вже допоміг заповнити тисячі заявок та отримати тисячі ПРів. Не всі приїхали підготовленими, не всі приїхали із грошима на міграційних адвокатів чи із можливістю не працювати, а розбиратися. КУК робить неймовірно багато для українців, незалежно від того бігли вони від війни, чи останні 20 років жили в Європі. Можливо, хтось знайдеться, хто зможе допомогти саме ось таким єдиним документом по шляхам іміграції. Щоб мама з дітьми, чи робітник, чи вчителька української мови, таксист, студентка чи будь хто прочитав і зрозумів: -Ага, я можу родатися ось сюди, ось такі документи мені потрібні, ось такі висоги і ось такі строки. А сбди не можу тому що. Щоб не бути голослівним, я би міг сам структурувати подібний документ, але нажаль англійської та досвіду у цих питаннях немає. Але, якщо хтось (один або увесь комітет) має розкидану інформацію у різних довідках, презентаціях, списках сайтів і т.д на українській мові, я би міг зробити такий файл і передати вам для використання. Якщо нікому. У багатьох в січні-лютому 6 місяців роботи. І багато хто почне шукати відповіді на всі ці питання. Можливо, КУК зможе допомогти і цим? Порівняно з готелями, матрасами та іншою неймовірно супергеройською допомогою, прохання скласти чи допомогти скласти такий файл, який допоможе тисячам майбутніх манітобців - не виглядає занадто нахабно з мого боку? І повторюся, готовий зробити сам, якщо є достатньо напрацювань на українській мові.
-
Домовились)
-
А мені здається , навіть в Канаді та самі англомовні ,іноді таке ліплять і все дуже позитивно та без настрою виправити когось та повчити ... в універах часто слухала самі Канадці не дуже грамотно висловлюють свої думки та пишуть не дуже грамотно , але усі друг друга розуміють. То ж важливо настрій ! Та подача ) як Ви ту информацію донесли до людини ! Сподіваюсь не образила Вас.
-
Я теж народився в російськомовному місті. І я далеко не вважаю себе якимось експертом в мові. Просто намагаюсь якщо і писати, то хоч не пропускати такі слова, що просто смішно читати. Якщо не знаю слова на українській, то не пишу, або користуюсь перекладачем.
-
Ось фіг зрозумієш , то треба таки намагатися говорити укрїнською чи ні? Бо говориш російською , то чуєш прокляття одразу .. намагався та є помилки , то і тут теж незадоволені ..Невже якщо ти народився в російськомовному місті , то тебе вже виключили із списку Українців ? Я ось бачу вже як Ви також «ідеально» на англійську переходили..
-
We’ll continue to explore other ways we can help those affected, including through the development of a permanent residence program. Flight support Find information on ways you can get support for a flight to Canada. Key figures Key numbers on some of the measures put in place to support Ukrainians fleeing the invasion.
-
Ми подумаємо, як то все вмістити і в якому форматі, але майте на увазі, що вся інформація є а офіційному сайті програми. Щодо грошей, то ви помилилися. Якщо ви йдете через SWM, то вашим підтвердженням може бути ваш офер та отримана заробітна плата. І по цій програмі менше потрібно грошей, від 10К.
-
@weswestern , дякую за Вашу допомогу в розʼяснені можливостей щодо отримання ПР. Через необхідність переїзду, працевлаштування та не дуже комфортний графік роботи взагалі перестав читати цей чат. Та і кількість людей (і відповідно повідомлень) значно збільшилася. Коли ми приймали рішення приїхати в Манітобу, то ключовим була саме відносна легкість отримання ПР. Ну самі знаєте: тест на 4, фул тайм робота 6 місяців та в принципі і все. А ще тоді мова йшла про протекцію КУКу (500 балів). Коли ми приїхали (червень місяць) тут писали, що КУК вже не робить протекцію, тому що ще більше спростили умови і треба тест, 6 місяців роботи, 60 балів і можна подаватися. І головне не міняти роботу. Тим паче буде окрема вибірка для укранців. Ось я нарешті маю вихідний і вирішив зайнятися питанням майбутнього ПР та перечитати чат. Я перечитав всі закріплені повідомлення, а також скористувався пошуком по чату. Виявляється, що за ті кілька місяців, які я не читав чат, стало більш відомо про послаблення, а саме, якщо я вірно зрозумів, що: - не всі КУАЕТівці попадають у окрему вибірку, - потрібні якісь немалі гроші на рахунку - програма самостійно вирішує куди я попаду ( у спецвибірку для українців чи якійсь загальний потік) - звільнення через 6 місяців дозволяє потрапити у спецвибірку, а продовження роботи - гарантія непопадання. Я зробив реплай на мою смску-підсумок. Тоді це всі мої очікування сформульовані в одному повідмленні. Але якщо вірно зрозумів, чи зараз інформації стало більше, чи вона стала більш зрозумілою, чи можливо то я наївний був, чи ще щось, але умови отримання ПР не такі, про які казали в травні-червні цього року. Я розумію, що будь-який час коштує грошей. І тим паче Ваш час, якого ви достатньо витрачаєте для підтримання цього чату. Можливо я (а може не тільки я) можу Вам якось віддячити, щоб Ви або Хтось з іміграційного комітету КУКу підготував довідку (може документ або повідомлення на сайт або повідомлення сюди), де було б чітко та зрозуміло описано які напрямки є, для кого вони та що потрібно. Це була б неймовірна допомога для всіх, якщо це блов у формі одного документа чи презентації чи щось такого. Я готовий компенсувати витати на підготовку (у межах можливого). А то для мене стало сюрпризом, що окрім того, що скоріш за все я не попадаю в українськи вибірку (тому що маю безстроковий контракт), так ще і за останні три місяці повіинен назбирати 14 тис доларів (і хоча можуть працевлаштування зарахувати, я так зрозумів, що це право, а не обовїязок) І вибачте за цей лонгрід та апелювання до Вас особисто, просто я бачу, що Ви розбираєтесь. Дякую 🙏
-
Дуже толкова стаття. Почитайте, ті, хто планує подаватися на PR через провінцію і будує плани на майбутнє www.justforcanada.com/moving-to-another-province-pnp-express-entry.html#/