Імміграція до Манітоби
-
Ми подумаємо, як то все вмістити і в якому форматі, але майте на увазі, що вся інформація є а офіційному сайті програми. Щодо грошей, то ви помилилися. Якщо ви йдете через SWM, то вашим підтвердженням може бути ваш офер та отримана заробітна плата. І по цій програмі менше потрібно грошей, від 10К.
-
@weswestern , дякую за Вашу допомогу в розʼяснені можливостей щодо отримання ПР. Через необхідність переїзду, працевлаштування та не дуже комфортний графік роботи взагалі перестав читати цей чат. Та і кількість людей (і відповідно повідомлень) значно збільшилася. Коли ми приймали рішення приїхати в Манітобу, то ключовим була саме відносна легкість отримання ПР. Ну самі знаєте: тест на 4, фул тайм робота 6 місяців та в принципі і все. А ще тоді мова йшла про протекцію КУКу (500 балів). Коли ми приїхали (червень місяць) тут писали, що КУК вже не робить протекцію, тому що ще більше спростили умови і треба тест, 6 місяців роботи, 60 балів і можна подаватися. І головне не міняти роботу. Тим паче буде окрема вибірка для укранців. Ось я нарешті маю вихідний і вирішив зайнятися питанням майбутнього ПР та перечитати чат. Я перечитав всі закріплені повідомлення, а також скористувався пошуком по чату. Виявляється, що за ті кілька місяців, які я не читав чат, стало більш відомо про послаблення, а саме, якщо я вірно зрозумів, що: - не всі КУАЕТівці попадають у окрему вибірку, - потрібні якісь немалі гроші на рахунку - програма самостійно вирішує куди я попаду ( у спецвибірку для українців чи якійсь загальний потік) - звільнення через 6 місяців дозволяє потрапити у спецвибірку, а продовження роботи - гарантія непопадання. Я зробив реплай на мою смску-підсумок. Тоді це всі мої очікування сформульовані в одному повідмленні. Але якщо вірно зрозумів, чи зараз інформації стало більше, чи вона стала більш зрозумілою, чи можливо то я наївний був, чи ще щось, але умови отримання ПР не такі, про які казали в травні-червні цього року. Я розумію, що будь-який час коштує грошей. І тим паче Ваш час, якого ви достатньо витрачаєте для підтримання цього чату. Можливо я (а може не тільки я) можу Вам якось віддячити, щоб Ви або Хтось з іміграційного комітету КУКу підготував довідку (може документ або повідомлення на сайт або повідомлення сюди), де було б чітко та зрозуміло описано які напрямки є, для кого вони та що потрібно. Це була б неймовірна допомога для всіх, якщо це блов у формі одного документа чи презентації чи щось такого. Я готовий компенсувати витати на підготовку (у межах можливого). А то для мене стало сюрпризом, що окрім того, що скоріш за все я не попадаю в українськи вибірку (тому що маю безстроковий контракт), так ще і за останні три місяці повіинен назбирати 14 тис доларів (і хоча можуть працевлаштування зарахувати, я так зрозумів, що це право, а не обовїязок) І вибачте за цей лонгрід та апелювання до Вас особисто, просто я бачу, що Ви розбираєтесь. Дякую 🙏
-
Дуже толкова стаття. Почитайте, ті, хто планує подаватися на PR через провінцію і будує плани на майбутнє www.justforcanada.com/moving-to-another-province-pnp-express-entry.html#/
-
Я писала на цю пошту [email protected], щоб дізнатися, що з моїми паспортами. Відповідають на протязі 3х робочих днів. Вони і вислали мені ці номери на кожен паспорт.
-
Ми як відправляли то отримали трек тільки на паспорт дружини(і то через три тижні). Але і від нього толку мало було. Дзвонили періодично до vfs і дізнавались статус. Від дня відправки до отримання паспортів місяць Варшава. Перші три тижні взагалі ніякої інформації.
-
На Ваше питання була відповідь нижче.
-
Підкажіть, будь ласка Виборки ЕОІ наче були 1 раз на 2 тижні. Чи після 15 листопада щось зміниться?
-
Я маю підозру, що ці чутки розповсюджують кантори в Україні, які за гроші заповнюють візові форми і возять паспорти на вклейку
-
Останнім часом поширилися чутки, що українцям за півроку роботи будуть надавати PR. Будь ласка, перевіряйте всю інформацію на офіціних сайтах. Час розгляу при подачі через провінційну програму без профілю Express Entry (Skilled Workers in Manitoba): Працюємо 6 місяців фултайм Подаємо Express of Interest (вибірка відбувається раз у 4-8 тижнів) Готуємо документи та подаємо на номінацію - до 60 днів Розгляд вашої аплікації на номінацію (до 6 місяців, є випадки, коли анкети українців процесять за 2-3 місяці) Подаємо документи на Permanent Resident Status - у вас буде 180 днів з моменту отримання номінації на подачу аплікації на резидентсво Розгляд аплікації на PR: для аплікантів, які йдуть по провінційній програмі без профілю в Express Entry - 22 місяці на сьогодні. (Для аплікантів, які подаються через провінційну програму із активним профілем Express Entry - 14 місяців). Можете самостійно підсумувати час, необхідний на отримання ПР, але він точно не 6 місяців. Вищенаведені дати є індикативними та залежать складності вашої справи та загруженості офіцерів. Щоб додати оптимізму, поділюся новинами, що більшість аплікантів, які йшли через програму Ознайомчого візиту Конгресу укранців Канади у Манітобі, досить швидко пройшли процес отримання номінації (в середньому 2-3 місяці), а 4 апліканти отримали PR протягом 5 місяців з моменту погодження номінації. Офіціне джерело перевірки часу на розгляд аплікації тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html