Імміграція до Манітоби
-
дякую
-
в такому випадку можна й не вказувати?
-
Ну я більше 30% від доступного балансу ніколи не використовую, і завжди гашу кредитку, в мене prepaid, вона автоматично гаситься раз в місяць
-
Loan не є кредиткою. Кредитна лінія є і тільки якщо там є заборгованість. Або кредит в авто. Може краще як other якщо у вас там велика заборгованість. Якщо ви гасите кредитку і там борг невеликий, то багато хто тоді не вказував взагалі. То вам особисто вирішувати, що вказувати, а що ні.
-
Підкажіть, якщо в мене кредитна картка то обирати пункт loan у цьому вікні? І яку сумму вказувати: кредитний ліміт, сумму кредиту яка доступна чи сумму яку мені потрібно оплатити за попередній місяць?
-
Так,отримав еоі
-
Це expression of interest?
-
Але після подачі на номінацію(не отримання номінації а саме після подачі) можна змінювати роботодавця,але має бути той самий теер + заповнити форму і чекати одобрення від офіцера
-
дякую вам
-
ну я так і зробив, коледж для 10 years post secodnary, а потім знову ж таки коледж але вже 2 years of post sec
-
Як тоді вказувати? Сказали що 9 класів вказувати не потрібно, відразу вказувати навч.заклад в якому отримав повну середню. Виходить, що клеймити треба тільки 2 роки з коледжу, так як немає варіантів для 9 класів освіти?