Імміграція до Манітоби
-
дякую
-
Доброго дня. Якщо працюєш 6+ місяців, то в пункті Адаптабіліті вказувти 0 чи <1?
-
Привіт, підскажить а у формі який термін закінчення національного паспорту вказувати (старого зразку книжичкой) ?
-
Reference letter is better in my opinion. But you can use paystub
-
Employer can write But what about pay stub? Occupation is written on every pay stub
-
I can send you screenshot of these email from Manitoba Govt if interested
-
I’ve same Situation. I worked 2 months on teer 4th then i become night manager . But now i have no idea if need to pass the test or not I sent an email to Manitoba Govt , They said just choose the current TEER , and case officer will correct if needed .
-
А якщо в мене є сертифікат про закінчення 40годиного курсу для помічника вихователя( 2 місяці) його є сенс додавати?
-
Дякую за ідею! Ще питання виникли..у розділі Application History вказував тип Temp work permit, а дитині visitor visa, спираючись на робочі перміти та визитор рекорд які видали в аеропорту, чи потрібно вказати Other і пояснити CUAET? І чим підтвердити Previous stays in Canada, якщо перший раз і одразу в Вінні - є контракт на рент, але тим трохи більше місяця з дня лендінга (готель). Тільки контрактом?
-
Всім привіт, настав час подаватися на PR. Зіткнувся з такою проблемою, потрібно написати листа чому я хочу залишитися в провінції манітоба, за що вона мені подобається, які у неї плюси і т.д. Може є у когось приклад листа, хто може поділитися? А то у мене фантазія взагалі не працює