Імміграція до Манітоби
-
Питання до тих, хто відправляв паспорти через туристичні фірми. Відправили паспорти із IRCC листом через турфірму в Івано Франківську. Відкрили батькам візи, в порталі IRCC бачу, до віза погоджена 2 листопада. Сьогодні турфірма запитала, чи вже батьки отримали тренінг номери для паспортів. Не дуже зрозуміло, бо доставку паспортів робили через турфірму. Де ті трекінг номери брати?
-
Хто ж заважає писати правильно. Це ж не розмовляти. Завжди можна відредагувати. Вибачте, просто я вважаю, що як вже почав писати, то використовуй слова, що знаєш, а як не знаєш звернись до перекладача. Але не треба знущатися з мови, придумуючи слова на кшталт вашого. Доречі, щодо людей які розмовляють російською, то тут в чаті немає якогось особливого відношення до них, бо в чаті ніхто не розмовляє - лише пише.
-
"підсчет" Щось новеньке.
-
Дякую за відповідь.
-
Здавали з реквестом. Вклеїли візу дитини в мамин паспорт. Тобто у моєї дружини в паспорті 2 візи-своя та дитини
-
Дякую, а візу вам теж вклеювали дитячу? З реквестом на дитину здавали чи без?
-
У нас дитина вклеяна а паспорт мами. Але летіли з Парижу. Просто на чек іні кажете про це, і ніяких проблем не було. Не думаю, що в Німеччині буде по інакшому
-
Привіт всім. Як приємно читати повідомлення українською мовою!!! Рада новим знайомствам. Збираємося летіти у Вінні, поки чекаємо паспорти після вклейки. Прошу відгукнутися тих, у кого дітки в паспортах батьків вклеяні і хто летів з Німеччини. Як пройшла ваша реєстрація чи були якісь проблеми. Дякую за відповіді.
-
Ви маєте зв'язок із провінцією, родичі чи попередня робота? www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwjf19mm7aP7AhWSlWoFHZpICyoQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct