Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, подавався по SWO, отримав номінацію від провінції, подався на федеральний етап. Після подачі на федеральний етап завершився робочий контракт і тепер в пошуках full time роботи, однак це займе певний час. Чи можна під час пошуку роботи в Манітобі працювати як контрактор на роботодавця з іншої провінції (короткостроково, близько 3 тижнів)? Чи може це вплинути на розгляд на федеральному етапі? Чи мав хтось подібний досвід?
-
Все, що я вам кажу - це те, що ви ЗОБОВ'ЯЗАЛИСЯ повідомляти про зміну свого стану. Вам вирішувати, що вам повідомляти.
-
та чого це помилка? Це на бали не впливає. Ви нічого не збрехали.
-
t.me/uccmb/110345
-
Деякі апліканти так роблять, але виключно через корпорацію, яка у Манітобі. Дехто реєструє корпорацію і вже та корпорація заключає контракт із тою компанією, яка неу провінції.
-
зрозумів, дякую вам велике
-
Як будуть запиатння, то вам напише офіцер, ви це можете легко пояснити.
-
Ні, виплати у них йдуть як e-transfer від роботодавця з іншої провінції. Значить на свій ризик така робота. Залишається найшвидше знайти full time в Манітобі.
-
Так, я розумію, що по факту я не збрехав, але все ж є невідповідність. Бо в ЕОІ я написав що не маю зовсім, а в заявці на номінацію, що 6 місяців(з підтвердженням). Але як розумію, вона ні на що не впливає? І можна не писати нічого?
-
Дуже дякую)
-
Дякую за детальну відповідь... зрозумів, що все індивідуально.
-
Все, що я можу сказати -це те, що офіцери як провінційні, так і федеральні будуть вас оціювати н предмет зв'язку із Манітобою. Чи вони вважатимуть , що такий короткостроковий контракт із компанією, яка не в Манітобі, ослабляє задекларований зв'язок, то вам тут на всі 100% ніхто не дасть відповіді. Знаю, що є аплканти, які працюють фултайм у Манітобі, але парт-тайм на ініші провінції. Чи вони повідомляли про це офіцера, я не знаю.
-
Привіт. Чи може хто підказати: я працюю в готелі в БС, але планую переїзжати до Манітоби, якщо я піду працювати теж в готель, то чи зараховується мій теперішній досвід у Манітобі для подачі на ПР? Чи це лише для кваліфікаційних працівників? Дякую наперед🙏
-
To immigrate through provincial nominations in Manitoba you need work experience in Manitoba. You can use experience from BC, just as previous work experience as it is... but connection to other province will reduce your score.
-
Досвід зарахується, якщо фулл тайм і хоча б рік, але знімуть бали за іншу провінцію
-
Оці найкращі @Anastasiia_FidemMoris
-
Ось дуже швидко перкладають і все як потрібно #переклад. @Portunol
-
Якщо ваш джоб офер без кінцевої дати, то в БК є окремий стрім для семі-скілд працівників ( готелі туди входять). Подаватися можна через 9 міс фул тайм роботи.
-
Усім дякую за відповіді🙏
-
Так і було заплановано, але за півроку підняли бал на 11 поінтів, і тепер я не проходжу зовсім
22 Jan 2023, 05:40
86640/232572
about a minute ago