Імміграція до Манітоби
-
зрозумів, дякую вам велике
-
Так, я розумію, що по факту я не збрехав, але все ж є невідповідність. Бо в ЕОІ я написав що не маю зовсім, а в заявці на номінацію, що 6 місяців(з підтвердженням). Але як розумію, вона ні на що не впливає? І можна не писати нічого?
-
Дуже дякую)
-
Все, що я можу сказати -це те, що офіцери як провінційні, так і федеральні будуть вас оціювати н предмет зв'язку із Манітобою. Чи вони вважатимуть , що такий короткостроковий контракт із компанією, яка не в Манітобі, ослабляє задекларований зв'язок, то вам тут на всі 100% ніхто не дасть відповіді. Знаю, що є аплканти, які працюють фултайм у Манітобі, але парт-тайм на ініші провінції. Чи вони повідомляли про це офіцера, я не знаю.
-
Привіт. Чи може хто підказати: я працюю в готелі в БС, але планую переїзжати до Манітоби, якщо я піду працювати теж в готель, то чи зараховується мій теперішній досвід у Манітобі для подачі на ПР? Чи це лише для кваліфікаційних працівників? Дякую наперед🙏
-
Оці найкращі @Anastasiia_FidemMoris
-
Якщо ваш джоб офер без кінцевої дати, то в БК є окремий стрім для семі-скілд працівників ( готелі туди входять). Подаватися можна через 9 міс фул тайм роботи.
-
Вітаємо, Henn! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua