Імміграція до Манітоби
-
Не для українців, а для всіх по MPNP.
-
Для всіх націй з українськими дипломами
-
Для всіх націй
-
Для всіх з українськими дипломами?
-
Не може такого буди, думаєте приймуть якийсь диплом з невідомого ВУЗу Африки й назначать за нього Master’s Degree?
-
Для всіх націй з їх дипломами. Програми MPNP діють для всіх, не тільки для українців. І критерії для всіх. Виключення - Спецвибірка для українців, але вона основана на SWO, котра також для всіх націй и в них не намагається евалюація WES, тільки переклад.
-
Ну просто це ціле поле для махінацій. З Україною же є домовленість. А у світі є багато Вузів, освіта яких не може рівнятися освіти в Україні, хоча в ціх дипломах теж буде написано - Магістр
-
а думаєте акредитацію можна так легко отримати і вони не перевірять його існування?
-
Тоді можна навіть без освіти купити собі диплом не існуючого вузу для балів
-
а украінці до європи чи сша.
-
Тоді б Афріканці не їздили до України навчатися
-
я думаю якщо в цього внз є акредитація, то рівень освіти там буде не дуже поганий.
-
якщо ви про маніпуляціі то і зі стажем це можливо зробити, як і з навчанням. Але потім коли це виясниться, не думаю що буде добре
-
звісно рівень різний, але в акредитованому внз зараз буде ой як важко купити диплом не пройшовши весь термін.
-
Та давайте вже ім'я вашої знайомої сюди, хай вже офіцери бачать :)
-
Вітаю, сьогодні моя знайома говорила, що вона після отримання ПР в Манітобі, переїде в іншу провінцію, я щось не впевнена, що так відразу можна переїхати. Можливо хтось, щось знає про це більше інформації, або щось чули, про схожу ситуацію.
-
Можливо не за це, але був випадок, що когось лишили. Можливо, за якусь судимість. Я не вдавалась, бо не планую нічого нарушати.
-
Так дійсно можна переїжджати після отримання пр в любу провінцію.
-
Ну так якщо ви впевнені, що більшість так робить, то навіщо запитувати?
-
громадянства не можуть лишити
22 Jan 2023, 05:40
86679/233263
10 minutes ago