Імміграція до Манітоби
-
Ви коли заповнюєте анкету, то першим кроком ви ставите галочку, що маєте щирий намір оселитися в Манітобі. На цьому вам і дають номінацію. Дехто може поїхати з провінції, але є вибіркові перевірки і можуть лишити PR і навіть громадянства, якщо знайдуть що ви навмисно збрехали
-
Дивний коммент. Ви запитали в чаті, вам відповів учасник чату. Вам не подобається відповідь. Ви думаєте, що тут зразу всі будуть давать поради як нарушати? Так, такого обмеження не має, щоб жити тільки в Манітобі, але я вам навела ваші обов'язки. Чи ви будете їх дотримуватися, чи ні - ваше діло і на вашій совісті. Адміни чату говорять, що 80% залишається в Манітобі. відповідно 20% їде. Це ви хотіли почути? Випадки є.
-
-
Звісно, що переїжджати можна. Це не вплине на ваше громадянство. В той же час багато імміграційних консультантів радять прожити 1-2 роки у провінції, де ви подавалися, бо гіпотетично можуть виникнути запитання при продовженні ПР картки. Хоча я такого ніколи не зустрічав. Переїжджати можна умовно хоч на наступний день після отримання ПР карток, але я особисто знаю таких людей які так зробили через те, що вже була у наявності джоб офер з вищою зарплатою, а в інших у дитини виробилася алергія на мороз. Це все серйшоні причини для переїзду
-
Під час SWM ви всі ваші кроки маєте наперед узгоджувати із офіцерами, інакше це може бути причиною відмови у номінації. Якщо ви подалися по SWM від одного роботодавця і там працювали фултайм, а зараз пішли до другого фултайм без погодження MPNP, то ви порушили умови програми.