Імміграція до Манітоби
-
Здавали з реквестом. Вклеїли візу дитини в мамин паспорт. Тобто у моєї дружини в паспорті 2 візи-своя та дитини
-
Дякую, а візу вам теж вклеювали дитячу? З реквестом на дитину здавали чи без?
-
У нас дитина вклеяна а паспорт мами. Але летіли з Парижу. Просто на чек іні кажете про це, і ніяких проблем не було. Не думаю, що в Німеччині буде по інакшому
-
Привіт всім. Як приємно читати повідомлення українською мовою!!! Рада новим знайомствам. Збираємося летіти у Вінні, поки чекаємо паспорти після вклейки. Прошу відгукнутися тих, у кого дітки в паспортах батьків вклеяні і хто летів з Німеччини. Як пройшла ваша реєстрація чи були якісь проблеми. Дякую за відповіді.
-
Ви маєте зв'язок із провінцією, родичі чи попередня робота? www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwjf19mm7aP7AhWSlWoFHZpICyoQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct
-
Доброго дня усім) Може хтось знає номер телефону кризової форми. Напишіть будь ласка.
-
Велике вам дякую за роз’яснення) Будемо далі розбиратись 🙂
-
Тільки вчора про це писали. Пошукайте по чату.
-
Дякую
-
Також можуть депортувати щ Канади навіть біженців, якщо скоять один із таких злочинів. The following crimes are among the criminal offences that may result in deportation. Impaired driving due to alcohol or drugs. Assault causing bodily harm. Sexual assault or domestic violence. Drug trafficking. Theft over $5000. Possession of a restricted weapon with ammunition.
-
Всім привіт. Хто знає, підкажіть, будь ласка. На момент заповнення аплікації на візу у дітей не було закордонних паспортів, а були вклеєнні у мій паспорт. Через місяць зробили дітям паспорти і додали до аплікації, прийшла відповід, що документи прийняті, все добре. Зараз отримала свій паспорт зі своєю візою та дитячими, все в моєму паспорті. Не буде проблем з посадкою на літак і, в цілому, у Канаді, як будемо робити їм документи та продовжувати візу. Дітям прийшов апрув, коли я відправила свій паспорт на вклейку.
-
Прийняли всього 25 тисяч біженців. Там ціла процедура для надання ПР і може тривати до 5 років. The Government of Canada resettled 25,000 Syrian refugees between November 2015 and February 29, 2016. This included government-supported and privately sponsored refugees.