Імміграція до Манітоби
-
так, тут цінники в долларах, а вдома в гривні і там суттєво дешевше) от того всі мої переклади я робила ще в Україні😅 І не у одного перекладача, а у 4 українських перекладачів і до жодного перекладу не було питань ні на провінційному, ні на федеральному етапах)
-
Якщо закінчив, то рахуєтеся як 3
-
4, але додаток мені не видали з оцінками, тому що не ходив до воєнкомату брати справку якусь, без тієї справки не видавали додатки чоловікам. А тепер не знаю що робити
-
Добрий вечір. Хто може підказати, чи потрібно на федеральному етапі додавати довідки з попередніх місць роботи за останні 10 років, якщо на провінційному рівні не клеймили цей стаж? У переліку документів нічого про це не вказано ...
-
Дякую
-
Будь ласка дайте зсилку в дану групу,щоб добавити друзів
-
За high school diploma як так розумію бали по SWO не дають?
-
На жаль, без додатку ваш диплом не візьмуть до уваги. Він обов'язковий. Пробуйте зараз зв'язатися з навчальним закладом вашим і дізнатися чи можливо зараз якось його отримати. Але якщо у вас балів вистачає і без освіти, то можна подаватися і без.
-
Ні, лише вказати місця роботи де працювали.
-
Щиро дякую )
-
Які є в манітобі варіанти міграції без education? Або чи можна отримати дозвіл на навчання і провчитись рік маючи ворк перміт по куает? Post secondary 1 year program