Імміграція до Манітоби
-
Ви можете взяти витяг з ЄДЕБО. Там є всі дані про ваші дипломи. Також буде потрібно написати листа пояснення для офіцерів, чому ви не можете надати саме диплом. Хоча дивно, бо ж диплом ви отримуєте по завершенні універу. Причому тут "розбомбили"?
-
Хто знає яка ситуація з розглядом на номінацію.Вже 4 місяць статус - отримано
-
Напишіть листа в ваш вуз , щоб скинули вам диплом по електронці, я сам диплом не забирав свій с 2015 року, мені на другий день скинули всі дипломы с додатками , а також і зі школи.
-
@western9 але весь цей час фізично був Манітобе, і на жаль податки йшли в онтаріо, чи знімуть мені колишні за це? якщо я поміняю свою роботу?
-
Добрий вечір. А якщо у довідці від роботодавця нема заробітної плати, то додавати довідку ОК5?
-
Ви маєте на увазі чи знімуть вам бали за роботу в іншій провінції? Цього я не знаю, бо ви ж тут були фізично. Я вам раджу написати до MPNP, щоб уточнити вашу ситуацію.
-
Дякую.
-
Можете додати, не зашкодить. При завантаженні довідки чітко поясніть, що це за документ.
-
Те, що будівлю фізично розбомбили не завжди означає, що організації, яка там була, вже не існує. Тим більше, якщо це державний навчальний заклад. Скоріш за все, вони переїхали кудись. Шукайте. Або пробуйте подаватися без освіти, якщо набираєте достатньо балів.
-
До 6 місяців зараз чекають
-
t.me/uccmb/114618
-
Доброго дня. Питання знову про лист від раюотдавця Працював довго у компанії Тому мав різні посади з часом Ци буде правильним написати всі посади у одному листі, тобто перелічити або краще розбити на декілька листів ? Все в рамках однієї компанії
-
Там той тимчасовий контракт на 15 місяців, якщо я не помиляюся. У будь якому випадку є тут люди, які йшли через SWM саме з таким 15-місячним контрактом. Номінацію отримали.
-
От жеж .
-
Якономлять на бенефітах
-
Щось дико якось .
-
Ви на зварювальника ?
-
А на swm щоб англ не здавати не підходе?
-
Вже відповідали сотню разів Підходить для SWO
-
Part time even worse than having an end date in contract
22 Jan 2023, 05:40
86799/234566
2 minutes ago