Імміграція до Манітоби
-
Після отримання ПР. Ви гроші маєте мати протягом усього процесу імміграції
-
Так і надавати нові документи
-
Привіт. Цікавить чи можна кошти які будуть доказом сетлментфандз (10+ cad) прр прдачі на номінацію/pr використати на оплату першого внеску за житло (кредиту)?
-
просто повідомляти і писати їм про зміни буде достатньо?
-
Ви їх не заплутаєте
-
Все є на сайті. Дивіться вимоги там
-
в теорії можна зараз податися на новий ворк перміт в новий паспорт, але плутати офіцерів з подачею перш одних даних, потім інших
-
А не підскажите до кого можна звернутися? До ірсс?
-
Думаю, має вистачити..
-
по підрахунках якщо взяти максимально 6 місяців на очікування номінації, то мала би отримати в травні нехай в червні подамся на федеральний залишиться +- 8 місяців навіть не знаю чи цього достатньо аби отримати номер і податися на новий ворк перміт..
-
Не в курсі щодо цього.
-
Тільки в цьому питання
-
Так, це я вже бачив, але не можу зрозуміти чи підійде Getaway Process чи треба йти звичайною процедурою
-
маєте оновити ворк перміт. Візу можете не поновлювати якщо не плануєте перетинати кордон до отримання ПР. НУ і як вище написали - АОR має бути від федералів
-
Так, можна буде податись на новий ворк перміт. Однак ви повинні мати AOR на федеральному етапі для цього. Це номер підтвердження. Номер може прийти за кілька місяців тільки. Зважте, що у вас має бути дійсний паспорт потягом усього процесу імміграції
-
Шукала по чату, не знайшла, або погано шукала, та все ж.. якщо подаєшся на федеральний етап, отримуєш підтвердження, що запит розглядається, можна отримати новий ворк перміт або продовжувати працювати, навіть якщо всі документи добіжать кінця? Подаватися буду от тільки в листопаді, і залишиться паспорт+ворк перміт+ віза всього на 1,3 місяці. Можу не отримати ПР за цей час Новий паспорт є, але всі документи на старому
-
Якщо ви набираєте 60 балів по self-assessment spreadsheet
-
Тут вимоги до Rural and Northern Immigration Pilot www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-northern-immigration-pilot/pr-eligibility.html
-
А якщо я звільнюсь перед подачею та влаштуюсь на іншу роботу чи буду unemployed. То це підходить для swo?
-
Якщо у вас фултайм робота і постійний контракт, то тільки SWM. Ви можете поміняти роботу за згодою МПНП
22 Jan 2023, 05:40
86905/230260
3 minutes ago