Імміграція до Манітоби
-
Привіт, можливо ви знаєте інформацією як можна продовжити чи якись інший метод вирішення такого питання. Мені дали візу до 15.03.2023 visitor . Оскільки з України не випускають і коли ця ситуація зміниться не знаю , чи можна буде продовжити візу чи збільшити термін дії її , якщо до березня мені не получиться виїхати???
-
Мені цікава тема стала, погуглила, як завжди вся інфо є на канада.ка 😃
-
Щиро дякую
-
Такого нажаль незнаю)
-
А якщо жінка має ПР то тоді можно?
-
Може одружетесь на канадійці
-
Ну якщо була 130 стаття то які ще варіанти? Цеж крімінал (((
-
За 3 роки може шось помінятись,так шо непереживайте.Може знайдете як легалізуватись
-
Чи ворк перміт неможно подовжити?
-
Як кому,але це віза ДІЙСНА 10 років,вона не дає право перебувати 10 років.ВП дає право працювати 3 роки,і все
-
Я чув шо візи на 10ть років дають? Чи ні?
-
Підскажіть. От пару років тому, Канада прийняла багато біженців з Сірії. Яка їх доля? Невже їм всім дали ПР? Кого з них депортували ?!
-
Які ще 7 років?😂
-
Т.е ворк перміт відпрацювати ще сім років побути firstnатіоn и до дому?
-
Тільки чекати. Усі ці дзвінки і листи на кризову форму нічого не дадуть. Максимум вас запевнять, що ваша заявка і так в пріоритеті
-
Немає сенсу подаватись на ПР
-
Дякую!Донька відвозила свій паспорт на візу,їй відповіли,що ще не обробили(Але час спливає ..
-
А звідки в них бази по адмінці. Була у минулому столітті 130 стаття. Так що-немає сенсу їхати до Канади?
-
Можливо була якась помилка при здачі біо,сконтактуйтесь з центром де ви здавали біо.Може прийдеться ще раз їх здати
-
Потребую поради.Можливо є люди,котрі знаються на вирішенні даної проблеми: мої мама(74р.),донька(20) та я здали біометричні дані 21.04.У моїх рідних вже є запрошення на відкриття віз,а в мене,до сьогоднішнього дня, вказано,що ще не оброблені біометричні дані.Писали на кризову форму,змін не має.Що можна зробити в цій ситуації?