Імміграція до Манітоби
-
одночасно )
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=u48BsUoawuDHqScbVrfqpyG%2F1t1i7zbwVtcCEG7gQD4%3D таке може?
-
А ось цей НОС noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=u48BsUoawuDHqScbVrfqpyG%2F1t1i7zbwVtcCEG7gQD4%3D
-
Я вже обшукався, но не можу знайти оператор обладнання з переробки сільськогосподарської продукції.... може хтось працює на переробці та підкаже нок...
-
Довідки від роботодавця
-
Там десь точно є для farm. Пошукайте інші. Там є
-
Ні, це я дивився - не підходить. Бо це канабіс для тварин (курей, лошадей и тд...) тому не текстильна, не продуктова для людей. 😔
-
Для підтвердження робочого стажу в Україні достатньо копії трудової книжки, чи потрібно брати довідки з підприємств на яких працював?
-
Або ось це noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=BlmBmkQxbQFV2MM6C2F3HdIr4jVhn6R6TSVv1zDZMN4%3D
-
Дивіться на обов"язки. Може ось це noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=vy2PQ2yKLaLWIeA8Ej3SWYH6zQ39IFW%2FBgBphsCK%2Faw%3D
-
Переробка канабіса - Зашукав той сайт до дир.... не можу зрозуміти до чого воно відносится.
-
залежить від того, яке це виробнитцво. Це переробка канабісу, виробництво олії, чи це продукція паперу? Ось тут шукайте noc.esdc.gc.ca/Search/QuickSearchJobTitleResults#gvResultsTitles2
-
Доброго дня, хто може допомогти- до якого NOK відносится спеціальність - Industrial Hemp Processing Machine Operator
-
Я не знаю кого рекламували) я просто пішла і місцеву еastman і там мені допомогли
-
Може все таки Eastman ? В Стейнбах?
-
Це ті, яких так рекламували українцям в інтернеті ))) У вас має бути доступ до вашої аплікації. Він є? Аплікація відправлена?
-
Звісно, він працює в Еastman Immigrant Service
-
сподіваюсь, ліцензований, і у вас був укладений договір з цим консультантом
-
Тоді дійсно дивно, бо такі відмови дужі схожі на ті, що після ярмарок де роздають резюме. Може дійсно сплутали🤷🏻♀️ головне нікуди не переходити)))
-
Ну от. Це може бути і скам. Не видно доменного імені емейлу
22 Jan 2023, 05:40
87008/230900
3 minutes ago