Імміграція до Манітоби
-
Дмитро, давайте ми будемо спілкуватись як нормальні люди, без всяких образ. А то я дивлюсь що ви собі багато чого дозволяєте, краще не потрібно цього робити!
-
Зрозуміло, значить до 6 грудня нічого не робити окрім перекладу документів. Дякую
-
Якщо створити акаунт раніше і заповнити дані скільки може так висіти інформація до відправлення?
-
Підкажіть ще одне питання - 6 грудня буде як я працюю 6 місяців на фултайм ( хочу подаватись від роботодавця так як маю безстроковий джоб офер) , коли краще починати подаватись на номінацію - 6 грудня чи можна розпочати заповнення форми раніше?
-
Ви про connections to Manitoba? Так, ставите галочку де previous work experience of at least 6 months in Manitoba.
-
Десь тут пише, що можна податися без мови? Чітко пише Job-ready official language proficiency is required to apply to immigrate to Manitoba, Canada through the MPNP. Якщо ви працюте у 0-3, то у вас є job-ready English. Чи буде MPNP виловлювати таких, які взагалі не знають мови, але подаються як 0-3, я не думаю, що у них є час на такі речі ) Звичано, це можна назвати своєрідною "шпаринкою", яка дозволть влізти у прогарму тим, хто не знає мови.
-
Можна звичайно. Але це означає, що він при подачі декларує, що він має відповідний рівень мови для роботи у TEER 0-3. Тест здавати не потрібно, але потрібно, що ві мав job-ready English. Job-ready official language proficiency is required to apply to immigrate to Manitoba, Canada through the MPNP. To demonstrate your level of English proficiency, all applicants (except those currently working in Manitoba in TEER 0, 1, 2, or 3; previously NOC 0, A or B) must submit valid official results of an MPNP-approved language test taken no more than two years prior to the date you submit your MPNP Online application.
-
Два на 4, ще два на 5
-
То я розумію, мову в любому випадку треба здавати, просто у мене знайомий працює зварювальником і каже що йому можна без тесту подаватись
-
Конкретно я працюю на складі warehouse worker - здав селпіп на 4, цього мені достатньо?