Імміграція до Манітоби
-
Потребую поради.Можливо є люди,котрі знаються на вирішенні даної проблеми: мої мама(74р.),донька(20) та я здали біометричні дані 21.04.У моїх рідних вже є запрошення на відкриття віз,а в мене,до сьогоднішнього дня, вказано,що ще не оброблені біометричні дані.Писали на кризову форму,змін не має.Що можна зробити в цій ситуації?
-
-
Так, обов'язково. Самі дипломи без додатків не приймуть. Нагадую, оцінка дипломів не є обов'язковою, якщо ви йдете через провінційну програму не через ЕЕ. Для провінційної програми достатньо мати оригінали дипломів, додатків та їхні переклади. Це все буде скануватися та подаватися електронно. Додам. Вже чув випадки, що пропонують "продати дипломи для Канади", бо їх не перевіряють. Це брехня. Ваш номер диплому має бути зареєстрований у порталі міністерства освіти України, офіцер/працівник посольства має туди доступу в перевіряє справжність диплому. Якщо я не помиляюся, то всі дипломи, починаючи від 2004 чи 2006 років знаходяться у тій базі.
-
Потрібно заповнити анкету для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson): docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?pli=1&pli=1
-
Потрібно заповнити анкету для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson): docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?pli=1&pli=1
-
Доброго дня. Ми збираємося їхати до Вініпегу в січні. Питання чи потрібно реєструватися на сайті щоби отримати житло на два тижні.
-
вітаю. в таблиці ЕОІ в adaptability є пункт Manitoba Demand "Ongoing employment in Manitoba for six months or more with long-term job offer from the same employer" з вагою 500 балів. Чи є якась прив'язка до роботодавця чи NOC? чи просто достатньо показати що працюєш 6+ місяців і продовжуєш робити на того ж самого роботодавця?
-
Так. Однак, якщо знайдеться краща робота з вищою посадою і на роботодавця в Манітобі, то провінція погодить це. Просто треба наперед дати знати про це MPNP і федеральному урядові, якщо вже подали аплікацію на ПР. У зміні роботи нічого страшного немає, якщо про це повідомити вчасно.