Імміграція до Манітоби
-
МИЛІ І ХОРОШІ Можливо сьогодні хтось йде на концерт групи JiNJER?
-
Все, зрозуміла, спасибі☺️
-
Додаток до диплому з університету потрібно перекласти, а от шкільний з оцінками?
-
То додаток таки має бути?
-
Олена, у нього федералальна також регистрация
-
Чи потрібно перекладати додаток до шкільного атестату? Чи достатньо лише самого атестату?
-
Так тоди снимут Мени 100 балив?
-
Не прамий в нього контракт с Хайдро але so I’m contract worker for Hydro, в мене е ID Manitoba Hydro
-
При всій повазі, але ви це питали не один раз тут🙈 Якщо ви працюєте на компанію Х, вона зареєстрована у Онтаріо. Компанія Х заключила договір з Хайдро про виконання робіт у Манітобі і для цього найняла місцевих людей, щоб не відряджали з Онтаріо, бо так дешевше. Тоді ви працюєте на компанію Х по її контракту з Хайдро. Тобто ви не працюєте напряму з Хайдро.
-
Мени треба Iхати в Оттаву?
-
Я отримувала громадянство для дитини, народженої в Китаї. В день звернення в консульство на місті надрукували укр свідоцтво про народження і ми одразу замовили закордонний паспорт. Якщо замовите доставку паспорта через dhl, то отримаєте паспорт через кілька місяців.
-
Також правда.. Це так дивно я процую на Манитобу Хайдро, even if it’s sub contract, це гос структура, але моя компания в Онтарио и платит налоги також в Онтарио. Чи буде -100 ? Не знаете ?