Імміграція до Манітоби
-
@AndriiMeLeoni Дуже дякую 🙏🏼
-
Ви можете звернутися до консульства з укр свідоцтвом про народження і отримати закордонний паспорт України, з яким потім зможете податися на піар.
-
А в мене российский паспорт
-
Мене дали визу тому що мама вона громодянка
-
Зрозуміла. Дякую
-
Тобто SWO це лише контракт з терміном? Не хотіла б бути прив’язана до роботи увесь процес до отримання pr
-
Друзі, скажіть кого ви вказували в контактній інформації при заповнені заявки на номінацію про роботу в Канаді, потрібно вказати когось конкретно чи я можу вказати свого прораба наприклад ? Він канадець і працює в цій компанії 20 років вже, чи я маю вказати HR менеджер? Дякую
-
дуже багато може бути обставин які не залежать від людини, але в законний спосіб отримати громадянство України Давид має права і це чудово що він це усвідомлює, рашити навязують своє громодянство силою, і відцього стає тільки гидко, а Давид свідок цих злочинів, можу тіки пабажити йому успіхів та як казав наш Кобзар Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!
-
Тут чат - імміграція до Манітоби - усім все рівно хто де і як виїхав чи з квазі днр/лнр чи з рашки, зможете купити укр паспорт і з імміграціює не буде проблем