Імміграція до Манітоби
-
так багато кримчан під подушками тримають українські паспорти )) так само, як і купа мешканців Донецької і Луганської області, які увесь час сиділи там, як тільки зʼявилась можливість - подіставали українські паспорти з-під матрасів і вперед за виплатами в Європу/Канаду, в пошуках кращого життя..
-
Вам ні хто не забороняє відповідно до закону України ,,про громадянство,, набути Українське громадянство, а ПР ви можете отримати по експрес-ентрі, все інше це балачки
-
Вам ніколи ніхто не признається за хабар чи де/коли/як перетнули кордон як сюди приїхали. Просто нема смислу це запитувати.
-
Згадав, що ти Українець?
-
Мені вклеїли в Російський паспорт візу куает, я не зможу податися на піар?
-
Нажаль на сьогодні у звʼязку із російською окупацією ви залишаєтесь юридично громадянином раши, вам потрібно на підставі свідоцтва про народження набути Українського громадянства а це питання треба вирішувати через консульство України
-
Я з Криму і мені було 14 коли російські прийшли почали видавати російські паспорти бо школу було не закінчити навіть вступити до Коледжу, а виїхати не кожен тоді міг
-
Як в старі добрі часи, шукати контору, яка буде подавати запит в МВС
-
Як ти сюди взагалі потрапив?
-
України*
-
Щоб отримати довідку про не судимість з українців, потрібен закордонний паспорт українців, а у мене тільки російський є, як його отримати?
-
Доброго дня! Допоможіть розібратись будь ласка Наскільки я розумію то SWM вимагає постійно працювати до отримання статусу постійного резидента Якщо я вже маю досвід роботи 8 місяців і хочу поки продовжувати працювати в тій самій компанії чи можу я подаватись по SWO? В мене безстроковий контракт Цікавить чи можна продовжувати працювати якщо я хочу йти саме по swo Чи мені потрібно звільнятись? Просто з часом не хочу бути прив‘язана до роботи
-
Доброго дня. Виникло питання. Мої діти не мали закордонних паспортів на момент отримання візи CUATE (їх фото вклеєні в мій паспорт), тому їх візи також стоять в моєму паспорті, стаді перміти вони отримали також на основі мого паспорту. Питання: Чи можемо ми подаватись на ПР з такими документами? Чи потрібно виготовляти їх власні та вклеювати візи, а лише потім подавати документи на ПР? Дякую.
-
Після того як подався,просто чекати?