Імміграція до Манітоби
-
-
@Portunol , @Anastasiia_FidemMoris Aле про 50-60 доларів не певен, якщо документів дуже багато. Можливо, трохи більше буде. В першого сам перекладав більшість наших документів, другу рекомендували кілька людей раніше в чаті.
-
Дайте будь ласка контакти перекладачів, які за 50-60 доларів переклад зроблять всіх доків на сім’ю
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, беру довідку у ФОПа про підтвердження досвіду роботи. Там має бути вказана , посада, з якого по яке число працювала. Що ще має бути? Треба показувати доходи за весь цей період?
-
🔫 Elizaveta кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @ImJinchuriki, @homeofentropy, Alisa М., Yuri Nakonechnyi, Anna Goryainova, @AtlasTPI, Настя, @vchslvvn, @bohdan_ca Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Miroslava кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @homeofentropy, @katharine_k, @AtlasTPI, @vladwarsaw, @borman_ua, @copyrightable, Yuri Nakonechnyi, @ImJinchuriki, @sergi_mikolay, Anna Goryainova Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
🔫 Anna кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @borman_ua, @katharine_k, @homeofentropy, @ImJinchuriki, Yuri Nakonechnyi, Anna Goryainova, @AtlasTPI, @sleepwall, @vchslvvn, @bohdan_ca Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot Чому не державною?
-
Хтось вірить, хтось не вірить. Я все розумію, кругом повно шахраїв. Але ті хто довірились, ті отримали резервації. Одній жінці з 2 дітьмт і бабусею зробив 4 резервації на один день, були дуже вдячні
-
Та хоть тисячі, я не можу відповідати за іних людей.
-
Я не видаляв