Імміграція до Манітоби
-
Хто займався імміграцією в Онтаріо, порадьте агента будь ласка.
-
Ви літали в Оттаву і подавались на паспорт індивідуально? Чи робили доручення в юриста, якщо один з батьків не зміг буди присутнім при подачі документів?
-
youtu.be/JIPaK6krhBk
-
Це був один квиток, вони могли перебронювати на іншій рейс, АЛЕ я тоді не встигала на 3й рейс ТА вони не могли перебронювати на найближчий, бо в в мене була кішка, тобто треба було дзвонити у службу підтримки і щось вигадувати з ними через 24 години. На місці вони не могли цього зробити.
-
Вони затримали 2й рейс на 10 хвилин. Хто зміг вийти перший з літака, встиг на нього. Там же й зміна терміналу була, на шатлі їхати. Я не встигла, коли туда прибігла, вже закрили Гейтс і працівниця сказала, що дуже шкода, але вони не можуть більше затримувати літак, бо інакше всі інші графіки аеропорту змістяться. В мене була просто істерика, бо в мене і далі був рейс з Торонто до Вінніпегу, якій я втрачала, бо там інша авіакомпанія, і я вже шукала інші квітки з Торонто до Віннипегу, але всі були дуже дорогі на тиждень вперед, ночувати в Торонто за 150$ за ніч мені теж було не з руки, я ще й була з кішкою, для якої потрібно бронювати квиток за 24 години. Тобто, 5 хвилин запізнення мали для мене дуже коштовні наслідки та купу нервів.