Імміграція до Манітоби
-
Бо я хочу стати на біржу та паралельно підшукувати роботи на фулл-тайм
-
Привіт усім. Можливо хтось знає. Якщо я відпрацював фулл-тайм сезонну роботу і став на зиму на біржу. Чи впливає це на отримання піару?
-
Всім привіт. хто подавався на отримання нового паспорта(українського) в Торонто? Наразі потрібен новий паспорт дитині. Але зловити вікно для запису на сайті, ні в самому консульстві записатися, ні по дзвінку записатися - неможливо. У консульстві хамлять і принижують усіх, хто стоїть у черзі. Вчора трохи до бійки не дійшло. А паспорт потрібний.. що робити незрозуміло
-
Ага , з цим зрозуміло, дякую
-
Розірвання попередніх шлюбів у розділ шлюбів :) Якщо багато (не один), то у додаткові документи в самому кінці. В мене було дуже багато документів на номінацію, то ж я склала документ у форматі ворд і написала в ньому весь список, що підгружала на сайт.
-
Доброго ранку, всім. Заповнюю повну заявку на номінацію , щось трохи туплю ( відео наче передивилась) . Маю велику складну родину ))) тому є кілька питань . У нас з чоловіком другий шлюб, куда підгружати свідоцтва про розірвання попередніх шлюбів та рішення судів ? в мерідж ? або в інші документи ? Та чи включати українську іпотеку? та якщо чоловік ще отримує українську пенсію? а ще мій попередній роботодавець в Канаді заборгував мені зарплату більше 3500 Кад? в розділ про гроші. Трохи розгублена. Якщо хто знає відповіді - напишіть будь ласка.
-
Податися ви можете при будь-якій кількості. Головна умова - показати зв'язок з провінцією. Найпростіше це зробити, маючи ворк перміт, через роботу на місцевого роботодавця мінімум 6 місяців і продовжувати далі працювати. Відпрацьовані 6 місяців дадуть вам 500 балів. Інші бали добираєте по інших категоріях, залежно які у вас там дані. Якщо працювали чи навчалися в інших провінціях, то від суми загальної -100. Протягом останніх місяців вибірка крутиться навколо 650 балів. Але вона змінюється, може рости або падати.
-
Ось тут рахуйте бали. Factor 6 про зняття балів.
-
Expression of Interest (EOI) | Manitoba Immigration immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/