Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Поясніть мені, будь ласка, різницю між SWM i SWO. Праця на TEER 3 + стаж 4 роки в Польщі на тій самій посаді. Що краще обрати?
-
Як автоматично? Ми заповнили на SWO на пошту нічого не прийшло
-
Рахуйте свої бали, а тут дивіться, який був прохідний бал immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
1-14(28) днів, якщо балів достатньо. Дивлячись коли ви подали заявку, на другий день після вибірки або на 5..10..14..27 день. Вибірка кожні 2 тижні для SWM, по четвергах, та 1 раз в 4 тижні для спецвибірці. Якщо балів недостатньо, то можна і рік там бути.
-
Зрозуміло буду мати на увазі, дякую)
-
Буде важко, там черга до «офісу», ніхто не питає нікого про пересадки, усі в черзі Але мені зробили за 20 хвилин, не дивлячись на те, що черга була дуже довга і я чомусь отримала скоріше за усіх, хто там вже сидів до мене (можливо ми різні документи отримували)
-
Як що я покажу їм там що у мене пересадка думаю проблем не виникне.
-
Тобто EOI можна подати навіть без досягнення 6 місяців роботи за оффером?
-
Для українців немає ніякої SWO, а є спецвибірка, для якої потрібно набрати необхідних кваліфікаційних 60 балів згідно MPNP self-assessment worksheet, тоді вас відберуть. Якщо ви зараз працюєте по довгостроковому контракті, то при заповненні ви повинні були правильно відповісти на запитання. Ви не відповіли, а поставили галочку там, де вас питало про роботу 6 місяців у минулому. Тому система вас кинула на спецвибірку. Тобто, якщо ви все таки маєте довготривалий контракт, то офіцер може це розцінити як обман. До моменту отримання LAA, ви можете змінювати дані в ЕОІ.
-
Не зовсім зрозуміло. Я хочу йти по спецвиборці, я подався як на СВО і вказали 6 місяців минулої роботи, а догострокого контракту я не маю, а просто працюю там же де і прауював))
-
Якщо змінити на довгостроковий контракт то тоді мене кине на SWM? А мені треба сво
-
Я не зовсім розумію чому така проблема ? Я вказав правду що я 6 місяців відробив , да і все.