Імміграція до Манітоби
-
В кого є досвід закриття консервації в Канаді? Напишіть будь ласка)
-
Писали щось їм? Отримав номінацію ще 15 травня. Поки нічого не повертали.
-
Дякую, теж так думаю, краще перестрахуватись
-
Тобто краще подаватися по SWO? Можна швидше отримати PR? Я тоді чесно звільнюсь з роботи після пів року) я вважав, що довгостроковий контракт - це привілегія для процесу и SWM краще
-
Чисто моя дружня порада - якщо можете здати англійську на необхідний мінімальний рівень, то здавайте. Збереже вам купу нервів і вбереже від зайвих запитань до вашого роботодавця і вас.
-
Жодних колізій
-
Якась колізія виходить)
-
Підкажіть будь ласка! Три роки училища в Україні, поступив після дев'ятого класу, вважається як One post-secondary program of three years or more? Подаю апликейшн на номінацію по swm.
-
Хто знаэ якщо подався на MPNP що далi робити ? Пiдкажiть будь ласка
-
One-year post-secondary program?
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.
-
Що це значить? По подались на ЕОІ чи вже номінацію?
-
Доброго дня! Чи не буде хтось ближчим часом їхати в Канаду з України? Потрібно привезти деякі медикаменти. За окрему плату, дякую!
-
так
-
Яка різниця між EOI, mpnp swm? Там є відповідь у відео?
-
Це наче тільки як повна базова загальна освіта
-
В нас була і є мета: підтягнути мову. Отримавши канадський шкільний сертифікат, можна буде йти далі вчитися: дешевший і легший шлях.
-
У школі можна бути до 21 року Можна просто ходити і бути вільним слухачем, бо для сертифікату потрібні кредити . За рік їх не заробить
-
Хм, тобто для шкільного диплому треба ще один рік у школі провести? :D
-
Ночі)))) 21:49 😄
22 Jan 2023, 05:40
87968/230031
2 minutes ago