Імміграція до Манітоби
-
Яка різниця між EOI, mpnp swm? Там є відповідь у відео?
-
В нас була і є мета: підтягнути мову. Отримавши канадський шкільний сертифікат, можна буде йти далі вчитися: дешевший і легший шлях.
-
Хм, тобто для шкільного диплому треба ще один рік у школі провести? :D
-
Ночі)))) 21:49 😄
-
Він вчиться у неї. Для них немає того, що для українців: вчися, працюй, що хочеш роби. Тож, шановні, радіємо всім бенефітам 👍🙏
-
Так, тільки по зв'язках швидко можна знайти.
-
Мій також вже закінчив школу на той момент. Навчався в коледжі 2 курс в Україні. Ми просто пішли у школу і запитали, чи возьмуть. Його зарахували без проблем, ще й долучили до інтернаціональної програми обміну студентами. Безкоштовно. Люди там страшні гроші платять.
-
Моя лікарка мені розповідала, що її дитина 17 років не могла працювати влітку, бо має лише стаді перміт. І до речі, вона з південної Африки, і має купу труднощів з документами для ПР, як і ми всі тут.
-
Я про шкільний сертифікат, не ворк перміт
-
Ще треба зауважити про нетворкінг по-тутешньому, а по-нашому кумовство. Без рекомендацій дуже важко щось знайти. Навіть садок для дитини.
-
Дуже не сподівайтеся на обіцянки. Просто порада від людини, яка вже не одну собаку, як то кажуть, з'їла.
-
Знайти реально, головне, якій ви маєте досвід і що хочете отримати. Знаю чолов'яга, який приїхав і три місяці шукав роботу начальником на будівництві, бо в Україні він був директором. Без анг зовсім, розсилав резюме. Як ви розумієте-без шансу. І також знаю хлопців, які за два дні знайшли роботу в ресторані або в гаражах, бо мали досвід з України і могли його реально показать. Робота є
-
Діти, хтотпрвцює, є постійними резидентами або громадянами. Наші діти не можуть працювати без ворк перміту.
-
Шукав 3 місяці
-
Так, вже другий рік навчається,у школі тут. Має міксовані класи. Цього року 11 і 12. Здасть екзамени, то дадуть сертифікат. Якщо не здасть, то не дадуть. Треба буде йти у вечірню школу.