Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, не можу розібратись
-
Це десь тут?
-
Дуже дивно Просто до війни працювала в укр авіакомпанії та знаю, що може виникнути занадто багато турбот якщо не зробити онлайн, а потім ото бігати, ще й по чергах в аеропорту. То капець((
-
Так, але не зовсім, мені запит на онлайн реєстрацію не прийшов, та й хотілося людей попитати
-
На сайті авіаперевізника вся інформація повинна бути: щодо що можна брати на борт літака, що ні та у якій кількості Те ж саме стосовно часу реєстрації
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка деталі щодо перельоту з Condor. Ви летіли Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег? Ви реєструвалися онлайн за 24 години чи вже в аеропорту? Довго зайняло часу? Скільки у Вас було багажу? Що брали із собою в салон? Чи можна брати якісь снеки та банани на борт? В мене є лише електронне підтвердження реєстрації. Як довго в Торонто чекали на ворк перміт? Скільки тривала пересадка? Чи встигли? Чи треба переєструвати десь багаж? Може ще якась інформація що знадобиться? Будь ласка
-
Якщо ви думаєте, як отримати статус постійного резидента, і вам хтось сказав: "Відкрий свою компанію і працевлаштуй себе - так ти отримаєш потрібний досвід роботи в Канаді", - ось офіційне тлумачення такої ситуації від IRCC Період self-employment не враховується для, наприклад, Canadian Experience Class Express Entry. Self-employment and work experience gained while you were a full-time student (even if you were on a co-op work term) doesn’t count towards the minimum requirements for this program. Джерело Також IRCC пише дуже чітко, коли пояснює різницю між self-employed та employee. Так от, якщо ви володієте власною компанією і ви працюєте та контролюєте цю компанію (навіть як найманий працівник), ви вважаєтесь self-employed з точки зору IRCC "...individuals who hold substantial ownership and/or exercise management control of a business for which they are also employed are generally considered to be self-employed." Джерело Сподіваємось, ви розібрались у імміграційних програма та вибрати найкращу для вас.
-
Я доповню, і ми звісно подаємо всі документи , але найголовнішим і який ми скрізь вказуємо є найвищий ступінь освіти.
-
Мені спеціаліста в WES написали «бакалавр + мастер».
-
Документи візьміть, якщо перший раз. Перміти на всю родину та паспорти.
-
Паперові, друковані і оригінал. Вони зроблять копію перекладів і оригіналів. Не робіть копії для них самі, вони їх не приймуть, правила у них такі
-
Обов'язково
-
Не може зробити ) Може завірити