Імміграція до Манітоби
-
Ну так, але є нюанси. Short-term disability може починатись на 5-й день відсутності людини на роботі. Залежно, які умови роботодавця і страхової компанії. Роботодавець має чітко озвучити, на який день працівник має звернутись до лікаря. Short-term disability може тривати до шести місяців. Понад шість місяців - подаються на long-term disability, якщо бенефіти таке передбачають.
-
Так, будь-хто, аби тільки податки платив)
-
Тобто будь-хто може консультувати?
-
Такої ліцензії немає)
-
Не в тому плані що фрі не фрі, але інфу перевіряти треба в будь-якому випадку. Ті консультанти це жесть 🫣 Де вони ті ліцензії беруть?? Дякую за відповідь, особливо, коли 2 тижні не був на роботі і номінацію отримав ) 🔥
-
Лол , то вже хворіти не можна. В мене на роботі ,дзвониш і кажеш що тебе не буде і все . Ніяких лікарняних якщо на 1-2 дня . Дальше є short,long disability то вже якусь частину зарплатні виплачують . І то як ч розумію це виплачує не роботодавець , а страхова від роботодавця.
-
Це брехня чистої води. Який консультант вже Вам набрехав?
-
Я був відсутній 2 тижні, номінацію отримав 😅 Шось не то
-
Можливо ви праві за якість, бо дуже брєдово звучить..
-
Три дні поспіль типу
-
Цікаво а як вони дізнаються, що я була відсутня на роботі протягом 3 днів? 🤔 3 дні поспіль або взагалі 3 дні за період 6 міс? Мені здається це щось нереальне ))
-
Не знаю, як на рахунок офіційних лікарняних робочих, що оплачуються (думаю з цим все ок)