Імміграція до Манітоби
-
Я був відсутній 2 тижні, номінацію отримав 😅 Шось не то
-
Можливо ви праві за якість, бо дуже брєдово звучить..
-
Три дні поспіль типу
-
Цікаво а як вони дізнаються, що я була відсутня на роботі протягом 3 днів? 🤔 3 дні поспіль або взагалі 3 дні за період 6 міс? Мені здається це щось нереальне ))
-
Не знаю, як на рахунок офіційних лікарняних робочих, що оплачуються (думаю з цим все ок)
-
Привіт! Дізналась дещо "цікаве" стосовно ПР. Буде корисно всім. Якщо у вас є робочий стаж півроку і більше і ви плануєте подаватись на номінацію, і якщо протягом цього часу, ви були відсутні на роботі 3 дні і більше з будь-яких причин, навіть хвороби і є довідка від лікаря, ваш стаж анульовується і треба все з початку.. Якось так 🫣 Ця інфа від імміграційного консультанта.
-
Всім привіт, підкажіть перекладача з польської мови на англійську мову. Бажано щоб не супер дорого. Дякую
-
Хто знає сертифікованих міграційних консультантів канадцйців? У Вінніпезі або онлайн
-
Ok thanks So in this case if officer see my job responsibilities doesn’t match teer 3 he can add me in teer 4 . As i will have exam already
-
If exam is already passed when going to submit application
-
😅 буває по різному, здається я бачив випадки коли люди які подались на федеральний етап пізніше ніж я вже отримали AOR )
-
Ого. Пішов я пити чай зі своїм 27 липня)
-
Hi friends, If we submit PNP as night manager in hotel , And at the time of assessment case officer notice that duties aren’t match with night manager TEER , So they change Our TEER ? Or reject the application? If they change TEER 4, and we already have ilets so it’s fine?
-
Подались 22 травня, ще не отримали (