Імміграція до Манітоби
-
Вам видадуть 2 комплекти бумажних фотографій з печаткою на оборотній стороні. Ви самі дописуєте імʼя прізвище та дату народження. Кладете фотку і поряд оборотну сторону фотки і скануєте. Зберігаєте скан в pdf чи jpeg і загружаєте на портал. В чому проблема не розумію? Можете самі сканувати, можете когось просити, це не має значення. Вам також можуть надати діджітал копію фоток, але вона буде без печатки на зворотній стороні. Або там же вам можуть відсканувати ті фотки 🤷♀️
-
Привіт.подаюсь на номінацію,підскажіть,чи потрібно додавати в пуент адаптативність гроші з карти приват якщо вони в доларах?
-
Вітаннячко) Вітаю гарний матрац у гарні руки. Безкоштовно. Самовивіз. Забрати треба завтра до 13.00. Адреса Garry 85
-
t.me/YouthofWinnipegUa
-
Оплачувати 500 баксів на номінацію з дебіт чи кредіт?
-
Вітаємо, Alexandr❕ Simakovych! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
На номінацію кредіт. На федеральному можна дебітом
-
Добрий вечір, аяка саме треба довідка про не судимість , бо їх в дії вибиває декілька ?! Дякую
-
Вітаємо, Anzhela! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір, будь ласка підкажіть як правильно відповісти у EOI. Я працюю півроку на одного і того самого роботодавця фулл-тайм, але взимку я буду працювати на нього парт-тайм і також парт-тайм на іншій роботі декілька місяці (одночасно). Я правильно розумію що це SWO бо по SWM я не маю права працювати менше 30 годин? Я відповідаю «так» про досвід 6 місяців і «ні» про контракт, бо я зиму буду не фулл-тайм працювати? Просто я розумію що якраз LLA отримаю скоріш за все як раз коли буду на парт-таймі взимку.