Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Вітаю. Для Вас Канада зачинена, бо дозвіл на роботу Ваш анульовано було автоматично, бо не було медичного екзамену. Податися повторно на цю програму Ви вже не зможете. Можливо що ви вже є в базі заборони на в'їзд в Канаду та Вас просто не посадять на літак.
-
Було б добре написати листа в кризову форму IRCC та запитати у них. Про автоматичне анулювання WP трохи сумнівно, зустрічала кейси, коли люди не проходили медицину в строк і їм просто надсилали листа з нагадуванням. Тим більше якщо ви не були в Канаді 90 днів після першого в'їзду. В будь-якому разі я б перевірила в офіційних джерелах цю жахаючу інфу про наявність вас в блек листі на в'їзд)
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. На другому етапі, якщо я навчалась в 3х школах то мені потрібно вказувати 3 школи чи вказувати останню про повну загальну освіту ?
-
Тобто по останній вказувати 10 років ? Чи конкретні дати навчання ?
-
Знаєш , я так зрозумів що то супервайзер недолугий якісь . То нічого дивного ,тьотінька під 50 без чоловіка з двома котами . Дома задовільнити нема кому ,Тай вона і біситься . В працівника сина було день народження там щось 6 років ,і син хотів щоб батько був на ДН ,то вона його відпустила тільки на декілька годин. 🙃🙃🙃