Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Доброго вечора! Поясніть будь ласка про фото для федерального. Хочу сканувати. Я сама пишу ім'я та прізвище, дату народження. Як сканувати? Написати на одній фото,покласти стороною з написом, а іншу обличчям вперед? Чи як?
-
Дякую вам інформацію
-
10 років, остання школа.
-
А є якісь емаіл IRCC щоб написати їм ? Дякую 🙏
-
Добрий день. Підкажіть хто пройшов етап на PR після MPNP, що далі? Які документи готувати і що чекати далі. Хто проходив. Поділіться будь ласка
-
Вебформа або кризисна secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Підкажіть, будь ласка, на питання в EOI яке звучить так: Do you have official test results indicating you have language proficiency in Canada’s second official language at CLB 5 or higher? Якщо я здала CELPIP на 7, то писати так? Чи це питання не до того?
-
Це питания про французьку мову. Відповідь ні
-
Доброго вечора товариство, таке запитання, я працював на підприємстві на посаді яка має нок 4 (9 місяців) потім отримав іншу позицію яка має нок 2 на цій позиції я менше одного місяця. Таке питання чи можу я подаватися на MPNP по новому ноку? Чи потрібно подаватися за старим? Чи взагалі потрібно знову чекати 6 місяців? Підприємство не змінювалося, змінилася тільки робоча позиція.
-
Дякую☀️
-
Скажіть, будь ласка, це правильно відправлена EOI? В мене таке висвітилося після того як натиснула кнопку submit
-
Ви собі ЕОІ скачали? Зайдіть у review and submit і там скачайте
-
То це вірно висвітилося?
-
Так скачала
-
Дякую☀️
-
Так, все ок. Пише submitted
-
У когось був досвід отримання довідки про несудимість з Словаччини?Якщо так, то поділіться будь ласка
-
@katharine_k хоче кікнути @ksenia_zvarych з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
88471/229576
about 2 hours ago