Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка. Якщо я маю диплом бакалавра (в ньому пошкоджений додаток, трішки горів, читабельний на 70%, з самим дипломом все добре) це можна з ним подаватися? Чи мені потрібно брати новий додаток? Після нього я ще маю диплом магістра
-
Це дуже складе питання. Як так розумію, що діти у вас не спільні? Тоді обов'язково додати спільні фото, роздрукувати якусь переписку, історію дзвінків, щоб було видно тривалість розмов тощо. Зараз дуже детально перевіряють всіх, хто одружений на іноземних громадянах і подався через CUAET. Дуже багато фіктивних шлюбів за 💰.
-
Доступно. А можете дати якесь посилання як це робити. Не дуже розумію як в Канаді гроші отримувати
-
Я скільки виходить в % від суми
-
Підкажіть будь- ласка, якщо завіряти перекладені документи в емігрант центрі, то нічого страшного, що деякі будуть завірені з копії, а не з оригіналу? Не головні документи. Чи не впливає це на отримання PR?
-
Ви можете не знімати, просто розрахуватися карткою, і буде конвертація по курсу, залежить ще яким банком користуєтесь чи є якісь додаткові комісії
-
А є якійсь шлях за розумну комісію відправити гроші з України в Канаду. Про зняття в банкоматі я знаю. Це 3%. Трохи дорого.
-
Дякую 🙏
-
Це означає що вашу аплікацію прийняли на розгляд.