Імміграція до Манітоби
-
Без проблем, тільки після одруження , статус не забудьте поміняти 😅
-
Я зрозуміла, дякую що поділились досвідом 🙌🏻🙌🏻
-
Тобто на момент подачі ми були common in law , через тиждень вже одружились , та відправили їм як доказ цю ліцензію,бо в Канаді сертифікат чекати від 1-2 місяців 😂
-
Вийшло що у нас була ліцензія на шлюб , вже заповнена , ми її подали - бо не було ще сертифікату. А потім через 1.5 місяця додали сертифікат, та змінили статус .
-
Так
-
Ви подавались по комон лов, а потім в процесі одружились?)
-
В Канаді ?
-
Як одружитись ?
-
Нічого страшного . Це природньо , люди живуть разом, а потім через 5-10 років одружуються , це не новина для світу 😅 що ж вам тепер не одружуватися ? Я так само робив коли подавався - все ок .
-
Я це розумію :) просто шось не розписались раніше, а тепер розуміємо що це займе деякий час
-
І кращі таки одружитись 😅 Бо якщо робити це через common in law , то там потрібно буде заморочитись . Якщо ви знаходитесь в Канаді , то процедура common in law ,і шлюб - майже ідентичні . Одружитись , вам буде простіше . Бо там треба на common in law заповнювати форму окрему.
-
Дякую)
-
Тоді не має бути багато питання , але якщо у вас є спільний банківській рахунок , або договор аренди, або будь які докази,які доводять , що ви разом 1+ рік , то краще тримайте їх наготові .
-
Так
-
Ну так я ж про це і кажу
-
я трохи за інше спиталася, не зовсім дотичне до того питання, на яке відповіли були. мала на увазі, що по SWM в liabilities маю вказати, що у нас є кредит на авто і прикріпити контракт з банком. але вище писали, що також маю додати вартість авто до assets. Тому власне і цікавить, як там і що вписувати)
-
Скажіть будь ласка, щоб рахувався стаж роботи 1 рік, треба відпрацювати на одного роботодавця рік чи можна змінити до закінчення року і допрацювати на іншого і потім подати як маю стаж один рік?
-
t.me/uccmb/112566
-
Всім доброго дня! Хто вже отримав пр та заповнював анкети онлайн(SWM) не експрес ентрі, чи ви додавали якісь інші документи типу освіти, оферу від роботодавця, банківські виписки тощо. Чи тільки відправляти ті, що вказані у чек-листі і все? Дякую зазделегідь.
-
Там написано, що авто не підходить
22 Jan 2023, 05:40
88538/229691
3 minutes ago